Megjelent: 3 éve

Lett felelőse a Vállalkozz itthon, fiatal! program kudarcának

A program segítségével arra akarták rávenni a fiatalokat,hogy itthon indítsanak vállalkozást. Térjenek haza külföldről és az ígért 3 millió forintos támogatással kezdjék újra itthon. Varga Mihály az után rendelt el belső vizsgálatot,hogy kiderült a fiatal vállalkozók hónapokig nem jutnak a pénzükhöz, és nem is kommunikálnak velük. Az OFA vezetőjét kirúgták.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. félév alatt egyetlen pályázatot sem bírált el, és több pályázó azzal szembesült, hogy közben ötletét mások megvalósították.

A vizsgálat folyamán találtak eredményeként Varga Mihály kezdeményezte az OFA Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Pákozdi Szabolcs jogviszonyának megszüntetését. Az NGM közleményében azt írta, a projekt lebonyolítása során az OFA Nonprofit Kft. "nem biztosította a pályázat összhangját a kiírással, és a mentorálás során nem a kellő körültekintéssel járt el."

hvg.hu/444.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter