Megjelent: 10 éve

Már 30 ezer ember kapott támogatást a krízisalapból

Több mint 4,2 milliárd forint van a krízisalap kasszájában, több mint 30 ezer kérelmező kapott már támogatást - írja a Népszava nyomán a hirado.hu.

A tervek szerint legalább 250-300 ezer családnak segítséget jelentő krízisalap programba a hét közepéig a kormány által biztosított 1 milliárdon felül csaknem 3,2 milliárd forint érkezett. Ebből majdnem 3 milliárd 170 millió forintot gazdasági társaságok, 30 milliót magánszemélyek, egymilliót költségvetési szervek, további egymilliót pedig egy társadalmi szervezet fizetett be.

A Népszava információja szerint legtöbben továbbra is az Észak-Alföldről, a legkevesebben a Nyugat-Dunántúlról kérnek segítséget, átlagosan napi 800-1000 kérelem érkezik országosan. Az igénylők többsége munkanélküliségére és a lakáscélú devizahitel törlesztő részletének emelkedésére, illetve megromlott egészségi állapotára hivatkozik.

hirado.hu/Népszava
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter