Megjelent: 12 éve

Meghódítaná a világot a Lidl

A kettes számú német diszkont kiskereskedelmi vállalkozás, a Lidl Svájcban, majd az Egyesült Államokban is szeretne terjeszkedni, nem mellékesen hazájában is összesen ezer új egység megnyitását tervezi.

A Lidl anyavállalatának vezetője nyilatkozatában közölte, hogy a múlt évben a Lidl forgalma - a csoporthoz tartozó Kaufland üzletekkel - 50 milliárd eurót ért el, azaz 5,8 százalék körül növekedett. A Focus című német lapban az illetékes elmondta, hogy már elkezdték a felkészülést első üzletük megnyitására az Egyesült Államokban, amely a tervek szerint 2012-ben lesz. Jövőre vonulnak be Svájcba, összesen 80 üzlettel - tette hozzá.

A németországi tervek kapcsán közölte, hogyha az ezer egységet megnyitják, akkor körülbelül egyforma piaci erőt képviselnek majd örök helyi diszkont riválisukkal, az Aldival.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter