Megjelent: 1 éve

Munkahelyvédelem: Andor lát benne pozitívumokat

Az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa szerint vannak előremutató elemek a kormány munkahelyvédelmi akciótervében, így az esélyek kiegyenlítésére is lehet pozitív hatása.

Andor László pénteken a TV2 Mokka című műsorában azt mondta: az Európai Bizottság legalább két éve hangoztatja, hogy a munkát terhelő adókat, járulékokat kellene csökkenteni.


A közmunka ne végállomás legyen


"Az, hogy erre most van egy célzott elgondolás, az pozitív" - szögezte le. Andor László szerint depressziós időszakban, elhúzódó válságban, amikor sokan kiszorulnak a munkaerőpiacról, a közmunka egy lehetséges eszköz. Hozzátette: vigyázni kell arra, hogy a munkanélküliből közfoglalkoztatottá váltak helyzete javuljon, lehessen érezni, hogy ez egy előrelépés az egyén számára, országos szinten pedig legyen egy stratégia, amely középtávon nem növeli, hanem éppen csökkenti a közmunkások számát (MTI).


2012. augusztus 31.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter