Megjelent: 9 éve

Nem sztrájkolnak szombaton a fegyveres szakszervezetek

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) tagszervezetei sajtóközleményt adtak ki, amelyben felhívják a nyilvánosság figyelmét, hogy a híreszteléssel ellentétben nem vesznek részt a szombatra tervezett demonstráción - írja az Országos Sajtószolgálat.

Az FRDÉSZ tagszervezetei közleményben tájékoztatják a széles nyilvánosságot, hogy a 2010. december 4-re meghirdetett demonstráción való részvételről az FRDÉSZ elnöksége 2010. november 24-ei ülésén nem döntött.

A közlemény szerint ennek ellenére a FRDÉSZ neve több sajtóorgánum közlésében is megjelent, mint a demonstrációban részt vevő szervezet. A fentiek miatt a FRDÉSZ négy tagszervezete, a Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége (FBVSZOSZ), a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ), a Honvédszakszervezet (Hosz), a Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (PVDÉSZ) és a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ) követeli, hogy a december 4-i demonstrációval kapcsolatosan szövetségük (FRDÉSZ) nevét semmilyen módon ne használják fel.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter