Megjelent: 8 éve

Nemzetközi munkatapasztalattal bíró vezető az MKB élén

A Flextronics-tól érkező Hetényi Márk irányítja a jövőben az MKB Bank Zrt. pénzügyi és operatív területét - tudósít a Napi Gazdaság.

A tulajdonosi jogokat gyakorló MNB-vel közösen meghozott döntés alapján leköszön tisztségéről Sebők András, az MKB elnök-vezérigazgatója, valamint Balássy László vezérigazgató-helyettes - jelentette be a bank.

A bank reorganizációs programja keretében történtek a személyi változások.

Hetényi Márk a Flextronics International Kft. alelnök-igazgatói székéből érkezik. Dolgozott korábban a PrwicewaterhouseCoopers Kft.-nél és a Deloitte Zrt.-nél is.

Napi Gazdaság
  • 2023.06.06Napi, heti pihenőidő és az új visszaélés-bejelentési törvény A workshop második felében azzal foglalkozunk, hogy az Európai Unió Bírósága 2023. márciusában egy magyar ügy kapcsán kimondta, hogy a heti és a napi pihenőidőt elkülönítve kell kiadni. Ez a magyar „általános munkarend” alapulvételével azt jelenti, hogy a szombati és vasárnapi naptári napokra eső heti két pihenőnap előtt kell kiadni a 11 órás napi pihenőidőt, tehát péntek 13.00 óra után munka már nem végezhető. Részletek Jegyek
  • 2023.06.27IFRS Halasztott adó képzés Élő, interaktív, online képzés a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről. Fő cél: - a halasztott adó fogalmának megismertetése: mitől halasztott? - a halasztott adó elszámolásának célja és jelentősége - a számítás esetei és gyakorlati példákon keresztüli bemutatása. Részletek Jegyek