Megjelent: 6 éve

Nyerj oxfordi gyakornoki állást a Sharpnál!

Második alkalommal hirdeti meg a Sharp Europe innovációs versenyét, amelynek fődíja egy fizetett nyári gyakornoki állás a Sharp európai fejlesztőközpontjában – áll a cég közleményében.

A Sharp Europe a mai nappal egy egyedülálló versenyt hirdet meg európai diákok számára: a pályázók fizetett nyári gyakorlatot nyerhetnek a vállalat Oxfordban található kutatás - fejlesztési központjába, a Sharp Laboratories of Europe egységében. A szerencsés nyertes számára felkínált szakmai gyakorlat egyedülálló lehetőség, a győztes diák saját projektjének kidolgozásán dolgozhat, aminek eredménye akár jövőbeli otthonaink központi részévé is válhat.

A versenyben való részvételhez a diákoknak egyszerűen csak fel kell vázolniuk a jövő otthonairól alkotott elképzeléseiket. Legyen az akár a háztartási berendezések központosított és automatizált ellenőrzése, hangvezérelt világítás, vagy valami, ami energiatakarékosabbá tesz egy házat. Ezután egy fényképet kell készíteniük a vázlatról, amit megosztanak a Twitter-en a #GetItDownOnPaper hashtaget használva. A verseny 2014. június 16-án indul és egészen július 25-ig tart, bárki részt vehet, aki jelenleg egyetemi hallgató Európában, vagy éppen csak végzett és jogosult Európában dolgozni. Bővebb információért látogasson el a Sharp blogjára: www.HumansInvent.com

"Egy hónapot tölteni egy vezető laboratóriumban igazán csodálatos lehetőség valaki olyan számára, aki rajong a tudomány és a technológia iránt. A győztes ötlete alapján kidolgozhat egy prototípust, ami akár gyártásba is kerülhet."- mondta Ian Thompson, a Laboratories igazgatója.

A versenyt először 2013-ban hirdették meg, a nyertes Siobhan Andrews lett, aki a Chop-Syc, egy interaktív vágódeszka ötletével állt elő, ami a Sharp LCD kijelző technológia és a háztartási technológiák terén elért eredményeit is hűen tükrözte.

Thompson így folytatta: "A tavalyi verseny óriási siker volt, a győztes koncepció globális média figyelmet kapott. Reméljük, hogy az idei év még több innovatív ötletet hoz, melyek segíthetnek elképzelni a jövő otthonát. Minden résztvevőnek sok szerencsét kívánunk, érdeklődéssel várjuk az ötleteket."

A Sharp Laboratories kutatóműhelyben dolgozó tudósok nap, mint nap olyan új ötletekkel és technológiákkal állnak elő, melyek a társadalmat szolgálják. A labor olyan újszerű innovációkért felelős többek között, mint a mobil LCD technológia, az okos kártyák, a DualView rendszer, és a "labor a tenyerében" megoldás. A fejlesztések kitolják a jövő határait, és intelligens életet tesznek lehetővé.

"A termékfejlesztés és az új technológiák kidolgozása terén komoly múlttal rendelkezünk a Sharp Laboratories of Europe műhelyében. Minden tevékenységünk középpontjában az ember áll, fontos, hogy segítsük az új generációkat. Olyan valakit keresünk, aki tele van lelkesedéssel, eredetiséggel és valódi kíváncsisággal. Sok szerencsét és ne feledjék, #GetItDownOnPaper!" - mondta Paul Molyneux, a Sharp Europe vezérigazgatója.

A győztest a Sharp blogjában, a www.HumansInvent.com oldalon fogják kihirdetni 2014. augusztus 1-jén, az egy hónapos gyakorlati idő 2014. augusztus 18-án kezdődik.
#GetItDownOnPaper részvételi szabályok:
i. A versenyben csak jelenleg Európában egyetemi tanulmányaikat folytató hallgatók vagy frissen végzettek vehetnek részt, akik jogosultak Európában dolgozni. Ez magában foglalja az egyetemi hallgatókat, posztgraduális képzésen részt vevőket és az olyan friss diplomásokat, akik tavaly nyáron vagy később diplomáztak, illetve azokat, akik részidőben tanulnak (levelezős).
ii. Sharp Europe fedezi a szállás és utazás költségeit, valamint 1.250 £-ot fizet az egy hónapos gyakorlat során.
iii. A gyakorlat ideje: 2014. augusztus 18. – szeptember 12.
iv. A gyakorlat nem jelent munkaajánlatot a Sharp Laboratories of Europe részéről. A gyakorlat fizetett, de nem jelent jövőbeli álláslehetőséget a kutatóközpontban.
v. Európán kívülről érkező pályaműveket nem áll módunkban fogadni.
vi. Bármilyen probléma vagy kérdés esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot velünk a leo.kent@republicpublishing.co.uk címen keresztül.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter