Megjelent: 10 éve

OTP Egészségpénztárral akár életmódtervet is finanszírozhatunk

A stressz nem egyszerű betegség, komoly betegségsorozat elindítója is lehet. Érdemes komolyan venni, és amennyiben élethelyzetünkön nem tudunk magunktól változtatni, szakembertől kell segítséget kérni. Ebben támogatja tagjait az OTP Egészségpénztár - áll a lapunkhoz ejuttatott sajtóközleményben.

images

Rendszeres szűrésekkel (pl. szív- és érrendszeri szűrések) időben felismerhetjük és megakadályozhatjuk a tünetek erősödését, egy esetleges betegség kialakulását.

A sajtóközlemény szerint az OTP Egészségpénztárral számtalan szűrést, pszichológiai szakrendelést, de akár életmódtervet vagy életmód tanácsadást is finanszírozhatunk - utóbbiak nemcsak a stressz kezelésében, de annak megelőzésében is segíthetnek.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter