Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Pannon Állásbörze március 21-én

Tavaszi állásbörzének ad otthont a B épületi aula a veszprémi Pannon Egyetemen március 21-én. Azok, akik hamarosan kézhez vehetik diplomájukat vagy már csak minimális tanulmányi kötelezettségeik vannak és szeretnének elhelyezkedni, biztosan megtalálják számításaikat - mondják a szervezők.

A rendezvényt a Pannon Egyetem Karrier Irodája szervezi, 9 órakor kezdődik és 17 óráig tart.

A kiállító cégek, vállalkozások állásajánlatokat, szakmai gyakorlati helyeket kínálnak mérnöki, műszaki, gazdasági területen egyaránt. A cégek képviselői nemcsak a fiatalok kérdéseire felelnek, hanem szakmai tanácsokat is kaphatnak tőlük az érdeklődők.

Az állásbörzét azonban nemcsak a munkahelyet kereső hallgatóknak ajánlják a szervezők, hanem mindazoknak, akik egyelőre csupán gyakorlati helyet, diplomatémát szeretnének választani vagy egyszerűen csak kapcsolatokat szeretnének építeni. Az állásbörze előtt, március 19-én és 20-án Karrier Felkészítő Napokat tartanak neves szakemberek és karrierszakértők részvételével. Ha valaki még nem tudja, hogyan és merre induljon el a munkaerőpiacon, annak kiváló lehetőséget nyújt a kétnapos felkészítő tréning.

Bővebb információ a http://allasborze.uni-pannon.hu címen található.


edupress.hu
Follow hrportal_hu on Twitter