Megjelent: 13 éve

Pannon Állásbörze március 21-én

Tavaszi állásbörzének ad otthont a B épületi aula a veszprémi Pannon Egyetemen március 21-én. Azok, akik hamarosan kézhez vehetik diplomájukat vagy már csak minimális tanulmányi kötelezettségeik vannak és szeretnének elhelyezkedni, biztosan megtalálják számításaikat - mondják a szervezők.

A rendezvényt a Pannon Egyetem Karrier Irodája szervezi, 9 órakor kezdődik és 17 óráig tart.

A kiállító cégek, vállalkozások állásajánlatokat, szakmai gyakorlati helyeket kínálnak mérnöki, műszaki, gazdasági területen egyaránt. A cégek képviselői nemcsak a fiatalok kérdéseire felelnek, hanem szakmai tanácsokat is kaphatnak tőlük az érdeklődők.

Az állásbörzét azonban nemcsak a munkahelyet kereső hallgatóknak ajánlják a szervezők, hanem mindazoknak, akik egyelőre csupán gyakorlati helyet, diplomatémát szeretnének választani vagy egyszerűen csak kapcsolatokat szeretnének építeni. Az állásbörze előtt, március 19-én és 20-án Karrier Felkészítő Napokat tartanak neves szakemberek és karrierszakértők részvételével. Ha valaki még nem tudja, hogyan és merre induljon el a munkaerőpiacon, annak kiváló lehetőséget nyújt a kétnapos felkészítő tréning.

Bővebb információ a http://allasborze.uni-pannon.hu címen található.


edupress.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter