Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Pénzügyi tanácsadóhoz igazolt a HVG Online volt vezérigazgatója

A médiacégeknél töltött 17 év után Dely Tamás a német központú WTS Global közép-kelet-európai központjának üzletfejlesztési és marketingigazgatója lett - írja közleményében a WTS Klient Csoport.

A szakember a Quelle Magyarország marketing- és pr-vezetőjeként kezdte, majd ügyvezető igazgatóként öt évig vezette a Computer Panoráma című szaklap kiadóját.

Dely Tamás, a WTS Klient Csoport új üzletfejlesztési és marketingigazgatója


A Computer Panorámától került a HVG Online Zrt. vezérigazgatói posztjára, ahol a vállalat vezérigazgatói feladatai mellett két évig vezette a HVG Kiadó tartalom- és üzletfejlesztési igazgatóságát is. Az elmúlt négy évben a szakember a kis- és középvállalkozásokat megcélzó Intermark Kft. tulajdonosaként többek között a havonta megjelenő KKV Szakmai Magazin és a stabil kis- és középvállalatokat bemutató Golden List kiadvány piaci bevezetésével foglalkozott.

A müncheni központú WTS Global adózás, valamint jogi és számviteli tanácsadás területén működő tanácsadó cégek nemzetközi hálózata. A német alapító tagvállat, a WTS Steuerberatung AG ma már a német tőzsdeindexet, a DAX-ot alkotó 30 vállalatból 21-nek végez adótanácsadási szolgáltatást.

Együttműködő partnereivel 130 országban van jelen, köztük 23 közép- kelet-európai céggel dolgozik együtt. A dinamikus fejlődésben a német központ legerősebb régiós partnere és kizárólagos magyarországi képviselője a száz százalékban magyar tulajdonú WTS Klient cégcsoport, amely ma már több mint száz főt foglalkoztat, bevétele eléri a 1,2 milliárd forintot. A cég ügyfelei között számos nemzetközi nagyvállalat van - írja a WTS Klient Csoport.
Follow hrportal_hu on Twitter