Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 7 éve

Personal Hungary - Újra együtt a humánerőforrás szakma prominens képviselői!

Számos újdonságot tartogat az idei Personal Hungary, már most érdemes bejegyezni naptárunkba a november 14-15-ét, mert a Personal Hungary 9. Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás olyan kiállítókkal és eseményekkel vár, amelyeket nem érdemes kihagyni.

A megújult honlapon
www.personal-hungary.hu

olvasható a program, amelynek összeállításában egy szakmai grémium is segítette a szervezőket. Nagyobb hangsúlyt kap a szervezetfejlesztés témaköre, minden eddiginél több vállalatvezető osztja meg inspiratív gondolatait a pódiumokon, és a korábbiaknál is erőteljesebb lesz az informatika jelenléte.

A díjkiosztókon, amelyek keretezik a szakkiállítást, nem csak azt tudjuk meg, hogy kik nyernek, de azt is, hogy milyen projektekkel, gyakorlatokkal érdemelték ki a díjakat. Pörgős, izgalmas beszélgetéseket ígérnek a 10 felső vezető 200 percben, valamint a Szembesítő-show programok, amelyeken felső vezetők és HR vezetők egyebek mellett olyan témákkal foglalkoznak, mint a Karrierlehetőségek 2012-2015; vagy Hol keres és talál szövetségeseket egy topvezető?, illetve Minőségi cserék és tehetségmenedzsment.

Különleges személyiségekkel találkozhatunk idén is a vendégelőadók között. Stephan Beck, az IBM egyik kulcs vezetője (Transformation and Operations Leader Centers Bucharest) arról tart angol nyelvű előadást, hogy Hogyan segíti a technológia az együttműködést egy olyan környezetben, amely szükségtelenné teszi a személyes kapcsolatokat? Hogyan lehet elmozdulni az "utasít és ellenőriz" működésmódtól a "kapcsolódik és együttműködik" típusú vezetés felé? Hogyan tudunk proaktívan alkalmazkodni a gyorsan változó üzleti feltételekhez?

Varnus Xaver orgonaművész, akitől mindig számíthatunk meghökkentő, elgondolkodtató mondatokra, ezúttal az üzlet , vezetés, kiválasztás kapcsán mondja el gondolatait.

Görgényi Istvántól, a Vadászterület Módszerről hallunk majd, amely a versengés vagy együttműködés dilemma feloldására ad alternatívát.

A Personal Hungary kiváló lehetőség arra, hogy két nap alatt átfogó képet kapjunk az aktuális HR szolgáltatói piacról, megismerkedjünk az újdonságokkal, és beszélgessünk a hazai vállalatvezetők, HR-vezetők legkiválóbbjaival. Találkozzunk november 14-15-én a Syma Csarnokban!
Follow hrportal_hu on Twitter