Lidl 
Megjelent: 15 éve

Robbant a Lidl- olcsó termékek, több száz új munkahely

A Plus, a Spar, a Penny Market és a Profi diszkontlánc-hálózata után a Lidl igazi nagyágyúnak számít majd a magyar élelmiszer-kiskereskedelemben. A főképp saját előállítású termékeit várhatóan 30 százalékkal olcsóbban fogja árusítani a hálózat, ami várhatóan a piaci szereplőket további logisztikai központok létrehozására sarkallja majd.

A Lidl -székesfehérvári elosztó központjának kiépítését követően- Tapolca és Kaposvár után a jövő év végére 50 új egységet szeretne létrehozni a diszkontlánc-hálózatban. A Napi Gazdaság értesülései szerint a Lidl már a november 11.-ei nyitás előtt nagyfokú reklámkampányba kezd és idő közben a személyzetet is felkészíti a nyitást követő 'invázióra'.

Az Európában egységes kereskedelmi struktúrával és az erős háttérszervezettel rendelkező Lidl már itthon is folyamatosan toborozza dinamikus csapatát mind Magyarországra, mind nemzetközi hálózatába. "Körülvesszük magunkat "erős" munkatársakkal" - így szól a Lidl vállalati stratégiája, mellyel várhatóan a szolgáltató-szektor humánügyi viszonyainak tetemes részét is átrendezheti az erőteljes expanzióba kezdő diszkontlánc.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter