Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Tovább erősödött a Nexon bér-outsourcing üzletága

Az évközi járulékváltozások, az elektronikus adóbevallás bevezetése nagy terhet rótt a bérügyvitellel foglalkozó cégekre. A Nexon mégis 16 százalékkal növelte árbevételét, ami annak is köszönhető, hogy számos magyarországi vállalat vezetői döntöttek úgy, ilyen körülmények között jobb, ha kiszervezik cégük bérügyvitelét.

images

NEXON OUTSOURCE szolgáltatás

Garantált minőség, teljes körű felelősség.
Bízza ránk bérszámfejtését és HR-adminisztrációját! Legyen a feladat és a felelősség is a miénk! Szakértő munka-társaink 60 ezer munkavállaló bérszám-fejtését végzik. Kiegészítésként ajánljuk:

- korszerű munkaidő- és HR-szoftver felhőszolgáltatásban


- elektronikus bérjegyzék

- teljes körű cafeteria adminisztráció


További információ:

A tavalyi évben 12 százalékkal növelte outsourcing ügyfeleinek számát a több mint 60 ezer magyarországi munkavállaló bérét számfejtő Nexon. "A munkáltatói járulékok és a béren kívüli juttatások adóterhének szeptemberi megváltoztatása önmagában is nagy adminisztrációs terhet jelentett a magyarországi vállalatok számára. Emellett az e-bevallás formátumára vonatkozó előírásait 23 alkalommal módosította az adóhatóság. Ezt a tempót csak kevesen tudták tartani" - mondja Ocskay Szilárd, a Nexon ügyvezetője.

A humáninformatikai piacot vezető Nexon ugyanakkor 16 százalékkal, növelte árbevételét. Ennek mintegy 40 százaléka már bérügyviteli outsourcingból származik, melynek részesedése a teljes portfolióból 16 százalékkal nőtt az előző évhez képest.

A Nexon forgalmának 41 százalékát továbbra is a bérügyviteli rendszer adja. A nexONBÉR szoftvert a vállalat olyan új ügyfeleknél vezette be, mint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, az ELTE Állam és Jogtudományi Kara, vagy a Zollner Elektronik.

Tudás alapú növekedés
Dinamikusan növekedett a cég 2004. elején létrehozott oktatási üzletága is. A nexONEDU háromszorosára növelte részesedését a vállalat árbevételéből. A fejlődés jórészt annak köszönhető, hogy a Nexon menedzsmentje az oktatóközpont által kínált tanfolyamokat összehangolta a tavalyi évben megkezdődött szoftverfejlesztésekkel. Így a nexONHR humánerőforrás-gazdálkodási szoftverbe beépülő funkciókkal párhuzamosan a nexONEDU kínálatában megjelentek a kompetencia rendszerek kialakításához, a munkakörelemzéshez, a teljesítménymenedzsmenthez szükséges ismereteket átadó tréningek.

A vállalat 2007-ben újabb funkciókkal fogja gazdagítani HR rendszerét. Így elkészül a teljesítményértékelés-, valamint a képzés és fejlesztés modul, és az önállóan is értékesített nexONJOB toborzás-kiválasztás modul is tovább fejlődik. A cég vezetése idén 15-20 százalékos növekedéssel számol, amiben nagy szerepet játszik majd a bérügyviteli outsourcing erősödése.Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Csökken a működő cégek száma Magyarországon

A magyar működő cégek száma a 2018 második negyedévi 499 804-ről az idén június végére 491 687 aktív cégre csökkent - írja az MTI. Teljes cikk

188 új munkahely jön létre Nyergesújfalun

A japán tulajdonú Toray Industries Hungary Kft. lítium akkumulátorokhoz használt szeparátor filmet előállító üzemet épít Nyergesújfalun. A... Teljes cikk

A Disney cég örökösnőjét sokkolta a dolgozók véleménye

Abigail Disney, a Walt Disney birodalom örököse inkognitóban látogatott el az anaheimi Disney Worldbe, ahol meglepődve tapasztalta milyen körülmények... Teljes cikk