Megjelent: 7 éve

Trafikosokat keresnek a munkaügyi hivataloknál

Egyre több olyan munkalehetőség jelenik meg a kormányhivatalok oldalán és a Facebook-on, amelyben trafikba keresnek alkalmazottakat. A hirdetések szerint maximum bruttó 150 ezres fizetést adnának az alkalmazottaknak, írja a hvg.

images

Megváltozott munkaképességű vagy tartós, legalább 3 hónapja regisztrált munkanékülieket keresnek eladónak a július 1-jén nyitó dohányboltokba. A vállalkozások több budapesti kerületbe is keresnek eladót, 98 és 150 ezer forint közötti bruttó havi fizetésért, a legtöbb esetben szakképzettség sem kell a munka betöltéséhez.

Az újdonsült trafikosok állami forrást is kaptak a munkahelyteremtésre, a Blikk múlt héten írt arról, hogy ezek vállalkozások milliókat kaptak a gazdasági tárcától, hogy az alkalmazottaik bérét állami pénzből tudják fizetni. Így nemcsak az időközben háromszorosára növelt árréssel, kibővített termékpalettával segíti őket a kormányzat, hanem még az eladóik fizetését sem nekik kell állni.

hvg.hu
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter