Megjelent: 7 éve

Új igazgató a Deloitte adóosztályán

Új vezetőt kapott a könyvvizsgáló cég munkavállalói juttatások adótervezésével foglalkozó csapata Horváthné Szabó Bea személyében.

Horváthné Szabó Bea
2014 januárjától új vezető munkatárssal bővült a Deloitte magyarországi irodájának adótanácsadási osztálya. Horváthné Szabó Bea igazgatói pozícióban a „Munkavállalói juttatások adótervezése” csapat egyik vezetőjeként csatlakozott a céghez – írja az adótanácsadó vállalat lapunkhoz csütörtökön eljuttatott közleménye.

A szakértő széleskörű tapasztalattal rendelkezik az élőmunkát terhelő adónemekkel (személyi jövedelemadóval, társadalombiztosítási alapokat illető adókkal és járulékokkal, szakképzési hozzájárulással) kapcsolatban, amelyet többek közt egy Big 4 tanácsadó cégnél eltöltött 16 éves szakmai múltjával alapozott meg.

Horváthné Szabó Bea 1985-ben a Pénzügyi- és Számviteli Főiskola Vállalatgazdálkodási, majd 1990-ben az Adószaküzemgazdász szakán szerzett diplomát.

Szakmai pályafutását az államigazgatásban kezdte, 7 évet töltött az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Jövedelemadók Főosztályán, azt követően pedig 16 évet dolgozott a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft-nél és jogelődjénél, ahol a munkavállalói juttatásokat terhelő adónemek volt a szakterülete. 2008-tól a szakmai munkát igazgatóként irányította a tanácsadó cégnél.

Horváthné Szabó Bea egy gyermek édesanyja, szabadidejében napi szinten sportol, hobbija pedig a kertészkedés.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter