Megjelent: 10 éve

Új irányítás a Saatchi & Saatchi kreatív csapatánál

A Saatchi & Saatchi Reklámügynökség kreatív csapatának irányítását Nagy László és Lonkay Attila - az eddigi vezető szövegíró, illetve vezető art director - veszik át, az ügynökségtől elköszönő Matt Ryantől.

Matt Ryan 2008 szeptemberében a londoni Saatchitól érkezett. Feladata az volt, hogy biztosítsa a kreatív csapat vezetését az átszervezés időszaka alatt, és segítse a menedzsmentet a helyi kreatív vezetés kiválasztásában.

Nagy László 2001-ben kezdte reklámos pályafutását, majd 2003-ban csatlakozott a Saatchi & Saatchi csapatához, ahol először senior szövegíró, majd ez év elejétől head of copy pozícióban irányította a kreatív munkát, illetve segítette az ügynökség munkáját. A többek között az Arielnek, Head&Shoulders-nek és a Blikknek készített munkáit egy Epica bronzzal, egy Ezüst Dobverővel és két Arany Pengével díjazták.

Lonkay Attila 15 éve dolgozik az ügynökségnél, amely idő alatt a Sopianae, a Nemzeti Sport, a T-Mobile és a Procter&Gamble legtöbb márkájának készített kampányokat. Ezekkel és egyéb kampányokkal számos Arany Pengét, több nemzetközi díjat és shortlist helyezést ért el. Egy éve a vezető art directori pozíciót tölti be a vállalatnál, Matt Ryan távozása után pedig Nagy Lászlóval párban irányítják majd az ügynökség kreatív munkáját.
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter