Megjelent: 6 éve

Új kereskedelmi igazgató a HP Magyarországnál

2014. április 1-jétől Ormosi Viktor tölti be a HP Magyarország kereskedelmi igazgatói pozícióját.

A továbbiakban Ormosi Viktor felel a vállalati stratégiai projektek megvalósításáért, feladata a HP vezető pozíciójának erősítése a magyar piacon, valamint a meglévő ügyfélkör stabilizálása és bővítése – írja a cég közleménye.

A szakember 1998-ban csatlakozott az információs technológiai szolgáltatásokat nyújtó EDS Magyarország csapatához. Üzletág vezetőként ő felelt a kiemelt ügyfeleknél bevezetett technológiai megoldások és alkalmazások menedzseléséért, feladatai közé tartozott az IT és üzleti folyamat tanácsadás, valamint üzleti és pénzügyi operatív támogatás. Az EDS felvásárlását követően 2009 óta a HP vállalati szolgáltatások üzletág értékesítési igazgatójaként számos hazai informatikai outsourcing üzletet valósított meg.

„A HP világszinten élen jár a legújabb, üzletvitelt támogató technológiai megoldások fejlesztésében és alkalmazásában. A magyar piacon jelentkező üzleti és informatikai kihívásokra az áttörést hozó, innovatív konstrukciók bevezetése és kialakítása a válasz. A felhő alapú szolgáltatások és a vállalati biztonság kiemelt hangsúlyt kap a közeljövőben, ugyanakkor kiemelt célunk a hálózati megoldások és a technológiai konzultációs szolgáltatások területén elért piaci részesedésünk növelése is.
Szeretnénk széles körben megismertetni a hazai felhasználókkal, vállalatokkal és a kormányzati szereplőkkel is a HP által kínált technológiai előnyöket és lehetőségeket. Manapság az olcsóbb, egyszerűbb, alkalmazkodó képesebb és gyorsabb megoldásokra egyre nagyobb az igény Magyarországon is. A HP döntő és stratégiai tényező lehet a hazai szervezetek sikerében.” – mondta Ormosi Viktor az általa vezetett kereskedelmi csapat céljairól és a rájuk váró feladatokról.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter