Megjelent: 7 éve

Új kreatív igazgató érkezett a Pumához

A sportruházat gyártó a 46 éves Torsten Hochstettert nevezte ki új kreatív igazgatójának. Hochstetter Herzogenauruchból fogja irányítani a Sport Lifestyle és a Sport Performance kollekció designját, megalkotását és fejlesztését, minden termékcsoportra kiterjedve, a cipőktől a ruházaton át egészen a kiegészítőkig.

Torsten Hochstetter már bizonyított a sporteszközök és a divat világában"- mondta Björn Gulden, a Puma vezérigazgatója, majd hozzátette: "Örülök, hogy Torsten személyében egy tapasztalat design szakértő érkezik a Puma fedélzetére".

A német származású Hochstetter széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi sportszer és divat világban. Mielőtt a Pumához igazolt volna, az O'Neill amerikai szörfmárka kreatív igazgatója volt, ezt megelőzően pedig az Adidasnak dolgozott Németországban, az USA-ban és Japánban a márka performance és sport lifestyle kreatív igazgatójaként. Szakmai karrierjét 1993-ban a német S. Olivernél kezdte. Hochstetter az Ent-Art Polimoda firenzei intézményében szerzett diplomát és magas színvonalú szabászati gyakornoki tapasztalatot. Folyékonyan beszél angolul, olaszul, hollandul és japánul.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter