Megjelent: 12 éve

Új portfolióval vág neki a tanévnek a KPMG-BME Akadémia

Nyolcadik tanévét kezdi a KPMG-BME Akadémia, a KPMG és Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közös oktatási szervezete. A tanévnyitón a résztvevők megismerhették a 2008/2009-es tanév portfolióját és az Akadémia eddigi eredményeit is. Tavaly csaknem 300 cég, szervezet mintegy 2800 dolgozója vett részt a kurzusokon, ez mintegy 47 százalékos bővülés az előző tanévhez képest.

images

images

Az évnyitón Robert Stöllinger, a KPMG ügyvezető partnere hangsúlyozta: "A KPMG célja a bolognai képzés illesztése saját karrierrendszerébe, ennek érdekében pedig még szorosabb együttműködésre lesz szükség a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel." A könyvvizsgáló cég első embere méltatta a KPMG-BME Akadémia kiváló eredményeit, mely 350 százalékos növekedést ért el működése hét éve alatt, tavalyi árbevétele meghaladta a 260 millió forintot - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Dr. Péceli Gábor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem újonnan kinevezett rektora az üzleti és menedzsment tudományok jelentőségét emelte ki, továbbá, hogy a BME jelenlegi oktatási struktúrájának továbbfejlesztése mellett, a hallgatói és gazdasági szándékok megismerése is az elsődleges célkitűzések közé tartozik. Dr. Kövesi János, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem dékánja a KPMG-BME Akadémia társelnöke vázolta az Egyetem üzleti mesterszakjainak palettáját, valamint köszönetet mondott az Akadémia alapítóinak, és a jelenleg együttműködő partnereknek, akik sikeresen vezetik az Akadémiát.

Dr. Tomka János, a KPMG-BME Akadémia társelnöke, ügyvezető igazgató bemutatta a megújult portfoliót, és az elmúlt évek eredményeit. Új elem a képzési portfolióban a Pénz- és tőkepiac, a Döntéshozatal, Key Account Management és a Vadászterület-modell. Tomka János ismertetett néhány számot az Akadémia növekedésével kapcsolatban: a 2007/2008-as tanévben 295 vállalat és intézmény vett részt a képzéseken, ebből 154 újonnan csatlakozó volt. Közel 2800 fő látogatta az elmúlt tanévben a különböző programokat, 47 százalékkal többen, mint a korábbi évben.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter