Megjelent: 8 éve

Új szakértővel bővít az Ernst & Young

Mészáros Attila személyében új szakértővel bővült az Ernst & Young csapata a tranzakciós tanácsadási szolgáltatások területén. A szakember elsődleges feladata a nemzetközi tanácsadó cég egyik dinamikusan fejlődő részlegének, a restruktúrálási szolgáltatásoknak a vezetése - tudatta a cég sajtóközleményében.

Mészáros Attila (44) több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, egyebek mellett a finanszírozási, kockázatkezelési és restruktúrálási szolgáltatások területén, ahol a hazai és közép-kelet-európai pénzügyi szektor meghatározó szereplőinél jelentős referenciákra tett szert.

Felsőfokú és posztgraduális tanulmányait a Pannon Egyetemen, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte. A CEU és a Purdue Egyetem közös képzésén MBA fokozatot szerzett 2009-ben International Master in Management szakon. Karrierjét értékesítési és marketing menedzserként kezdte, majd ezt követően a pénzügyi szektorban az ügyfélkapcsolati- és vállalatfinanszírozási szolgáltatások területén helyezkedett el.

1998-tól vezetői pozíciókat töltött be a K&H és az MKB bankoknál és azok leányvállalatainál, főként a kockázatkezelési- és restruktúrálási szolgáltatások területén. Egyéni tagja a londoni székhelyű INSOL (International Association of Restructuring, Insolvency & Bankruptcy Professionals) nemzetközi szervezetnek, és tevékenyen részt vesz a társaság munkájában.

Az Ernst & Young-nál elsődleges feladata a restruktúrálási tanácsadási szolgáltatások vezetése, a terület kompetenciájának és ügyfélkörének bővítése. Ez a szolgáltatás főként a fizetési nehézségekkel küzdő vállalatok számára kíván segítséget nyújtani. Legfőbb célunk, hogy olyan adósságrendezési megállapodást sikerüljön kialakítani az adós és hitelezői között, amely lehetőséget teremt a működő vállalkozásban meglévő értékek megmentésére.

  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter