Megjelent: 5 éve

Utcára viszik elégedetlenségüket az egészségügyiek

images

A szervezetek az egészségügy tarthatatlan helyzetére kívánják felhívni a figyelmet, többek között kedden, a Hősök terére meghirdetett tüntetésen.

A demonstrációnak többek között az a célja, hogy láttassák a társadalommal, az egészségügynek csak egy része a bérkérdés, mert ez egy olyan összetett probléma, amely a betegekről szól, nyilatkozta a lapnak a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke.

Valamint azt szeretnék üzenni a politikának, hogy az ágazat dolgozóit értékként kell kezelni.

Magyar Rezidensszövetség az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség nevében már a mai napra több flashmobot hirdetett, illetve kedden is csatlakoznak a demonstrációhoz.

Közben, ahogy korábban írtunk róla, úgy néz ki nem teljesülnek a szociális szféra számára beígért júliusi béremelések.

Magyar Nemzet
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter