Megjelent: 4 éve

A béren kívüli juttatás nem csak a dolgozónak jó

A béren kívüli juttatások alkalmazásával a munkáltatók tényleg hozzájárulnak a törvényalkotás ezekhez rendelt céljaihoz.

Vannak juttatások, melyek egyes gazdasági területek élénkítésére szolgálnak.Ha körül nézünk ma az üdülőszállodákban, rengeteg magyar vendéget találunk, akiknek jó része SZÉP Kártyával fizet.

Más juttatások egy szociális gondoskodó programot valósítanak meg. A munkáltatók által kiadott helyi bérlet, iskolakezdési támogatás, Erzsébet-utalvány sokszor nem csak a saját dolgozók költségein segít, hanem nagycsaládosok, nyugdíjasok számára is hoz előnyöket.

A munkáltató által adott biztosítások, nyugdíj célú megtakarítások hosszú távon erősítik, forrásokkal töltik fel az öngondoskodás alappilléreit.

A munkáltatók célja azonban nem csak ez. A munkáltatók olyan juttatásokat kívánnak adni, melyek saját érdekeiknek is megfelelnek.

Jobb termékeket, szolgáltatásokat kell nyújtania a cégnek, és a juttatásoknak is főképp a szervezet hatékony, gazdaságos működését kell szolgálni. Tehát a munkáltatói gondoskodó programok kiválasztásánál sem hagyhatjuk figyelmen kívül ezeket a munkáltatói célokat.

Ráadásul ha sikerült kiválasztanunk szakértői oldalról a megfelelő egészséget, biztonságot nyújtó juttatást, azt úgy kell kommunikálnunk, hogy valóban beinduljon. Be kell tudni mutatni a cégvezetés felé a program gazdasági előnyeit. Be kell vonnunk a megvalósításba a munkavállalókat.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter