Megjelent: 8 hónapja

A céges ajándék fontosabb, mint az ember gondolná

Fejtörést okoz a céges reklámajándék témakör? A Bluetooth-hangszóró, a stresszlabda és az egérpad már kiment a divatból? Cikkünkben felsoroljuk, miért érdemes nagy hangsúlyt fektetni ezekre az ajándékokra és pontosan miket is válasszunk.

A céges ajándék fontosabb, mint az ember gondolná-

Céges reklámajándék bőven akad az Ajándékbázisnál, több mint százféle termék közül válogathat az ember, azonban először fontos tisztázni, miért is van szükség ilyenre? Hasznos ez valakinek? A válasz: igen!

Miért fontos a céges reklámajándék?

A céges reklámajándékok számos célt szolgálhatnak, így érdemes elkülöníteni egy összeget rájuk a kasszából. Nézzük, mik is ezek a célok!

 • Brandépítés - a jól megválasztott, hasznos ajándék segíthet erősíteni és ismertté tenni a vállalat hírnevét, imidzsét. Ha a céges logó, szlogen vagy a vállalat színei megjelennek a terméken, az emberek később felismerik majd.
 • Ügyfélkapcsolatok erősítése - ajándékokkal köszönhetjük meg az ügyfelek hűségét vagy épp megkoronázhatunk egy sikeres üzletkötést.
 • Munkatársak motiválása - a reklámajándékokat nem csak külső, belső célokra is lehet használni, ilyen cél például a dolgozók motiválása, elismerése.
 • Marketingeszköz és promóció - a marketingkampányok részét is képezhetik a céges ajándékok, mert ha a kisorsolt termékeket sokáig használja az illető, az sokáig emlékezteti majd arra, honnan is kapta.

Az öt legjobb ajándékötlet

Az alábbi ajándékok mindegyike a cég arculatára szabható, megjeleníthető rajta a logó, a jelmondat, a jellegzetes színek és imidzs. Ezenkívül különlegesek, használhatóak a mindennapokban is, és nagy eséllyel nem végzik valamilyen doboz alján költözéskor.

 • Díszüvegek, poharak, bögrék logóval ellátva - hiszen pohárból sosem elég!
 • Egyedi LED lámpa - vagány, fiatalos hatást kelt, azt üzeni a cégről, hogy modern és követi a trendeket.
 • Italkészletek - az ajándékozott ízlésére szabható, emellett kedves gesztus és látszik rajta, hogy elegáns, az ajándékozó nem akarta olcsón megúszni a dolgot.
 • Puzzle - gyerekek és felnőttek számára is szórakoztató dolog kirakóssal játszani, így akár a céges karácsonyi vagy a Mikulás-ünnepségen megbújhat a csomagokban egy-egy logózott puzzle.
 • Kulcstartó - ez az a dolog, ami mindig az embernél van, így a cég logója is ott lesz, beivódva a memóriájába. Kell ennél jobb reklám? Nem igazán!

Tippek a beszerzéshez

Egyszerre nagyobb mennyiséget és többféle terméket érdemes rendelni egy szolgáltatótól, mert valószínűleg így járunk ár-érték arányban a legjobban.

Fontos az is, hogy az ember átgondolja, melyik ajándék illik a legjobban cége arculatához, hiszen például egy temetkezési vállalkozás ne ajándékozzon puzzle-t és így tovább. Kontraproduktív lehet tehát egy rosszul megválasztott tárgy, de a szolgáltató bizonyosan tud majd segíteni a döntésben.

 • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség vádirata alapján a bíróság - nem jogerősen - súlyos pénzbüntetést szabott ki egy orvossal szemben, aki... Teljes cikk

Megkéseltek több amerikai vendégoktatót Kínában

Négy amerikai főiskolai oktató sérült meg egy késes támadásban az északkelet-kínai Csilin tartományban - közölte az amerikai média és amerikai... Teljes cikk

Minden tizedik brit dolgozó korábban hagyja abba a munkát a jóidő miatt

Vannak olyan dolgozók, akik a betegszabadságukat is kiveszik, hogy élvezzék a jóidőt. Teljes cikk