Megjelent: 6 éve

Ajándékozzon JELENLÉT-et karácsonyra!

Legyünk jelen nemcsak testben, hanem lélekben is most karácsonykor! - ez a coach jó tanácsa az ünnepekre.

Hát nem örömteli lenne, ha legalább most karácsonykor mindenki megkapná azt a figyelmet, amit érdemel? Ha mindenki tudná, tudatosan megélné, hogy vágynak a figyelmére és adná külön kérés nélkül? Tudatosan felismerné, milyen ott lenni és csak a másikra figyelni; oda hajolni, szemkontaktust tartani, figyelemmel bólogatni, hümmögni és mosolyogni biztatásként?

“Mondd csak, mondd! Én azért vagyok, hogy Rád figyeljek, meghallgassalak és meghalljam mind azt, amit el akarsz nekem mondani, kihalljam mind azt, ami foglalkoztat, mind azt, ami éltet és biztat!”

Most már biztos vagyok benne, hogy a karácsony is azért áll több napból, hogy legyen időnk mindent elmondani, mindenkinek mindenről, ami megihlet és amit megéltünk az elmúlt időben.

De ez nem működik figyelem nélkül!

Vigyük ajándékba a jelenlétünket, de ne tegyük a fa alá, hanem használjuk, ahányszor csak hozzánk szólnak.

A tudatos jelenlét segít abban, hogy karácsonykor egymáshoz kapcsolódjunk békében, szeretetben, figyelemmel.

Von Bartheldné Ábri Judit PCC
executive coach és kommunikációs tanácsadó

Coaching Határok Nélkül HR Blog
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter