Megjelent: 4 éve

Béremelés és juttatások jövőre a honvédségnek

Aláírták 2016-ra a béren kívüli juttatásokról szóló megállapodást a honvéd érdekvédelmi szervezetek vezetői és Simicskó István honvédelmi miniszter. Január elsejével az 5 százalékos béremelés is megérkezik, írja az Inforadio.hu.

images

A miniszter elmondta, hogy elindult a katonai-életpálya, és nyártól életbe lépett egy új illetményrendszer is, amely átlagosan 30 százalékos bérnövekedést jelentett.

Ezt az összeget növeli tovább a kormány 5 százalékkal évente, a gazdasági növekedés figyelembe vételével. Ez 2019-ig mintegy 50 százalékos illetményemelést jelent.

Az Erzsébet utalvány összege, ami eddig ötezer forint volt, január 1-jétől 11 ezer forintra emelkedik, a ruházati pénz pedig 24 ezer forinttal növekszik az ideihez képest.

Az érdekvédelmi szervezetek elégedettek voltak a megállapodással, amelynek eredményeként magasabb bért és béren kívüli juttatásokat kapnak a katonák.

Inforadio.hu
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter