Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Csoki helyett utalvánnyal jutalmazza év végén alkalmazottait!

Nem érdemes kidobni az Accor Services legújabb, tájékoztató küldeményét, mert a borítékban az egyik legfinomabb csokoládét találja a címzett. A szokatlan akcióval arra szeretnék felhívni a munkáltatók figyelmét, hogy a csokoládé lehet ugyan nagyon kedves ajándék, de a jó munkáért talán nem ez legjobb elismerés.

"Az év végéhez közeledve sok cégnél megkezdődtek az ajándékozási előkészületek. Az adószabályok változásai új megoldásokat kívánnak, hogy a cégeknek ne kerüljön jelentős többletkiadásba a dolgozók, ügyfelek, kiemelt partnerek megajándékozása. A cégnek az ajándékozásra specializált utalványa a Top Premium, erre kínál jó megoldásokat" - mondotta Arnaud Erulin, az Accor Services Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az éves szinten adható 18.750 Ft - ez év december 31-ig - megtöbbszörözhető, úgy, hogy ez nem jelent adófizetési kötelezettséget sem a munkáltatónak, sem a munkavállalónak. Ugyanis, amennyiben egy cég úgy dönt, hogy az éves ajándék utalvány keretet meghaladóan ajándékozza alkalmazottait - a közeli hozzátartozók nevére is igényelhet ajándékutalványt. Így az adómentesen adható ajándékutalvány összege elérheti akár az 50 ezer forintot is. Ez az összeg nem tartozik bele az adómentes természetbeni juttatások éves 400.000 Ft-os keretébe.

A Top Premium ajándék utalvány nemcsak munkavállalóknak, de üzleti partnereknek és alvállalkozóknak is adható adómentesen vagy természetbeni juttatásként.

A Top Premium ajándék utalványt országosan csaknem 10 ezer üzletben, hiper- és szupermarketben, könyv- és ruházati boltban, valamint elektronikai és barkácsszaküzletben fogadják el.

További információ: www.accorservices.hu
Follow hrportal_hu on Twitter