kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Egyedi henteskötény - ez is jó ajándékötlet!

Ha valami egyedi ajándékötletet keresel, akkor jó hírünk van: cikkünkben ugyanis egy igazán különleges ruhadarabot mutatunk be, amelyre sajátos minta kérhető. Nem, nem a pólóról van szó - ennél sokkal speciálisabb termékről, amely férfiaknak és nőknek is kiváló meglepetés lehet bármilyen alkalomra.

Egyedi henteskötény – ez is jó ajándékötlet!-

Ez pedig nem más, mint egy kötény a Print Fashion oldaláról! Itt személyre szabott változatokat tudsz rendelni, így a megajándékozott biztosan használni is fogja sütéskor, főzéskor ezt a kiegészítőt. Nézzük, milyen minták közül érdemes választani!

Milyen minták vannak?

A kötény egy nagyon fontos ruhadarab, amelyet a konyhai műveletek során veszünk magunkra, hogy óvjuk az öltözetünket. Nem mindenki kedveli és használja, de azok, akik szívesen sürgölődnek a konyhában, örülnek, ha felvehetik. Pláne, ha a kötényen lévő felirat vagy minta személyre szabott!

A fent említett webáruház oldalán több mint 35 ezer grafika közül lehet választani, ezek témakörönként vannak csoportba sorolva. Nem lesz nehéz tehát megtalálni az ajándékozottnak való képet, főleg, ha ismerjük az ízlését.

A gasztronómia kategóriában célszerű először keresnünk. Itt remek szövegeket, frappáns mondatokat találunk a ruhára, de még jobb, ha valamilyen poénos rajzzal is kiegészül a minta.

Néhány népszerű felirat:

  • A konyha ördöge
  • Az én konyhám, az én szabályaim
  • Apa grill király
  • Nekem a sütés az életem
  • I love rántott hús

Külön említésre méltók azok a szövegek, amelyek disznóvágáshoz készültek, de a pizzakészítés vagy a tortasütés mestereinek is találunk remek alkotásokat.

A kötények fajtái

A kötényeknek több fajtája ismert. Vannak a melles kötények: ezek a felső ruházatot is védik. Nyakba akasztósak, vagy a tarkónál kell megkötni őket, illetve a derekunknál is. Ezt a fajtát hentesköténynek hívják, mivel főleg a hentesek, mészárosok használták őket a munkájuk során.

A másik kötényfajta a derekas: ez csak csípőtől lefelé véd. Pincéreken láthatunk ilyet, de ha gyakran főzünk a konyhában, akkor az előbbi a jó választás.

A Print Fashion oldalán a melles kötények rendelhetők, ezeken elég nagy a felület ahhoz, hogy egy egyedi mintával díszítsük. Anyaguk 100% pamut, fekete és fehér színben is elérhetők. Könnyen tisztíthatók, mosógépbe is lehet őket tenni, a nyomat éveken át megmarad, mivel speciális nyomtatással készülnek ezek a termékek. Uniszex fazonról van szó, így mindegy, hogy férfinak vagy nőnek szánjuk ajándékba a kötényt, biztosan jó lesz rá.

Páros kötények is rendelhetők!

Ha házassági évfordulóra, összeköltözés ünneplésére keresel jópofa ajándékot – esetleg magatoknak Valentin-napra –, akkor rendelj páros henteskötényt! Ezzel garantáltan jókedvre deríted a ház urát és asszonyát! A szerelmes minták között számos olyan található, amely a kötényeken is jól mutat.

Látogass el a fent említett oldalra, és keresd ki azt a verziót, amely kifejezi a pár egyéniségét. Ha nem találsz megfelelő mintát, akkor te magad is tervezhetsz egyet: feltölthetsz képeket, szövegeket - valóban egyedi ajándékot hozhatsz létre így!

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár