kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Egyre több remek munkalehetőség vár rád a növekvő online kaszinóiparban

Az online kaszinóipar egyre több munkalehetőséget kínál az emberek számára. Így ha épp munkát keresel, érdemes lehet körülnézned a szerencsejáték-iparban.

szerencsejáték online -

A globális online szerencsejáték-ipar évről évre nagymértékben nő. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az elmúlt két évben a COVID-19 világjárvánnyal kapcsolatban bevezetett korlátozások miatt rengeteg ember tért át az online szerencsejátékokra ahelyett, hogy ellátogatnának egy hagyományos kaszinóba. Emellett a gyors technológiai fejlődés is hozzájárult az online kaszinójátékok népszerűségének növekedéséhez. Szakértők becslése szerint a szerencsejáték ipar 2023-ra eléri a 92,9 milliárd dollárt. 

Persze a piaci növekedéssel az is együtt jár, hogy egyre több új munkalehetőség jelenik meg az online kaszinóiparban. Így ha épp munkát keresel, akkor ne hagyd figyelmen kívül a szerencsejáték-iparban rejlő lehetőségeket. Az alábbiakban eláruljuk, hogy milyen előnyökkel jár, ha ebben a szektorban vállalsz állást. Továbbá bemutatjuk, hogy milyen munkalehetőségek várnak rád a kaszinóiparban.

Miért dolgozz az online szerencsejáték-iparban?

Minden kétséget kizáróan rengeteg előnnyel járhat, ha úgy döntesz, hogy az online szerencsejáték-iparban vállalsz állást. Míg néhány előny egy adott pozíció betöltéséhez köthető, más előnyökből a betöltött állástól függetlenül részesülhetsz. Íme néhány ok miért éri meg ebben a szektorban dolgozni:

  1. Magas fizetés és egyéb juttatások. A szerencsejáték-ipar virágzik, így nem meglepő, hogy kiváló fizetésre és egyéb béren kívüli juttatásokra is számíthatsz ebben a szektorban. Ezenkívül néhány munkakörben még borravalót is kaphatsz.
  2. Új emberek. Attól függően milyen állást vállalsz el, rengeteg új emberrel kerülhetsz kapcsolatba nap mint nap. 
  3. Folyamatos fejlődés. A technológiai fejlődésnek köszönhetően a szerencsejátékok piaca folyamatosan változik. Újabbnál újabb technológiai megoldások és játékok jelennek meg az iparban.

Ahogy ebből a rövid listából is látszik, abszolút megéri az online szerencsejáték-iparban munkát vállalni. A Magyarországról elérhető legjobb online kaszinók listáját ezen az oldalon találod. Így ha kíváncsi vagy rá, hogy jelenleg mely online kaszinókban vannak nyitott pozíciók meghirdetve, ezeknek a kaszinóknak a “Karrier” oldalára mindenképp látogass el.

Milyen munkalehetőségek várnak rád

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen munkalehetőségek várnak rád, ha úgy döntesz, hogy adsz egy esélyt az online kaszinók világának. Míg egyes állások speciális végzettséget igényelnek, találhatsz köztük olyanokat is, amelyekhez semmilyen különleges képességre vagy diplomára nincs szükséged.

  1. Játékfejlesztő

A piac gyors növekedésének köszönhetően a kaszinóiparban egyre nagyobb kereslet van tehetséges játékfejlesztők iránt. A legtöbb online kaszinó neves játékfejlesztő cégekkel dolgozik együtt annak érdekében, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassák a játékosoknak. Ezeknél a cégeknél számos nyitott pozíciót találhatsz. Így ha van tapasztalatod a játékfejlesztés terén, mindenképp nézz körül a világ legjobb játékfejlesztő cégeinél (pl. NetEnt, Microgaming, iGTech, stb.).

Íme néhány népszerű munkalehetőség, amellyel biztosan találkozhatsz ezen a területen:

  • Webfejlesztés
  • Szoftverfejlesztés
  • UX/UI design
  • Játék design
  • Programozás
  • Interfész hibaelhárítás
  1. Biztonsági szakértő

Mivel az online szerencsejáték oldalakon a játékosok többsége valódi pénzben játszik, az online kaszinók üzemeltetőinek nagy hangsúlyt kell fektetniük a biztonságra. Ez magában foglalja azt is, hogy garantálniuk kell a felhasználók adatainak biztonságát és meg kell akadályozniuk azt, hogy egy hackertámadás következtében illetéktelenek kezébe kerüljenek ezek az érzékeny adatok. 

A kaszinók biztonsági szakértők alkalmazásával próbálják meg növelni az oldaluk biztonságát és megakadályozni az esetleges adatszivárgásokat. Ha van informatikai biztonsági szakértő végzettséged vagy ilyen irányú tapasztalatod, akkor ez egy remek munkalehetőség lehet számodra.

  1. Osztó, krupié

A játékosok számos online kaszinó játékkínálatában találkozhatnak élő osztós kaszinójátékokkal. Ezeknek a játékoknak az a különlegessége, hogy a kaszinó oldalán élőben kerülnek közvetítésre egy stúdióból és az adott játéktól függően egy valódi osztó keveri meg a lapokat vagy egy valódi krupié pörgeti meg a rulettkereket. Osztónak vagy krupiénak lenni egy jó hírű online kaszinó alkalmazásában izgalmas feladat. Arról nem is beszélve, hogy akár idegen nyelvtudásodat is kamatoztathatod ebben a munkakörben.

  1. Ügyfélszolgálati munkatárs

Ügyfélszolgálati munkatársként számos lehetőség vár rád a szerencsejáték-iparban. Ez azért van, mert a legtöbb online kaszinó 0-24 órás ügyfélszolgálatot biztosít a játékosok számára. Ráadásul több csatornán keresztül! Leggyakrabban élő chaten kérnek segítséget a felhasználók, de az e-mailes és telefonos megkeresések száma is elég magas.

A fent említett munkalehetőségekhez képest ebben a munkakörben valamivel kevesebbet kereshetsz. Azonban ne felejtsük el, hogy otthonról végezhető munkáról van szó, amelybe nagyon hamar bele lehet tanulni.

  1. Jogi tanácsadó

Jogi végzettséggel és pár év tapasztalattal a hátad mögött jó esélyekkel indulhatsz egy jogi tanácsadói pozícióért a kaszinóiparban. A kaszinók működése szigorú szabályokhoz kötött, ezért minden szerencsejáték oldal elindításához szükség van megbízható szakemberekre, akik tisztában vannak a vonatkozó jogszabályokkal és előírásokkal.

A jogi tanácsadók szerepe ebből kifolyólag kiemelkedő fontosságú ebben a szektorban. A kaszinóknak számos jogi előírásnak kell megfelelniük a működési engedély megszerzéséhez, továbbá az üzemeltetőknek tisztában kell lenniük vele, hogy mely országokban folytathatják tevékenységüket legálisan. Ezenkívül minden szerencsejáték oldalon fel kell sorolni a felhasználói feltételeket a játékosok jogainak védelme és a visszaélések elkerülése érdekében. Értelemszerűen ezek összeállítása rengeteg munkát, kutatást és szakértelmet igényel.

  1. Marketinges

Az online kaszinók számára elengedhetetlen egy jól kidolgozott marketing stratégia ahhoz, hogy képesek legyenek megragadni a célközönség figyelmét és új játékosokat vonzani a kaszinóba. Ezért nem is kérdéses, hogy marketingesként komoly karriert futhatsz be ebben a gyorsan változó iparágban. Ha nem ijedsz meg a kihívásoktól és rendelkezel valamennyi tapasztalattal marketing terén, akkor érdemes lehet megpályáznod egy ilyen állást. Egy biztos: megbecsült tagja leszel a csapatnak!

  1. Szerencsejátékokra specializálódott szabadúszó író 

szerencsejáték toborzás online

A piac hatalmas méretéből adódóan nem meglepő, hogy a szabadúszó írók számára a szerencsejáték-ipar egy kiváló pénzkereseti lehetőséget biztosíthat. Ha szeretsz blogbejegyzéseket írni vagy más webes tartalmakat készíteni és érdekel az online kaszinójátékok világa, akkor semmi sem tarthat vissza attól, hogy szerencsejátékokra specializálódj. Ebben a témakörben nagy kereslet van hozzáértő írókra, így biztosan találsz egy-két szuper projektet a szabadúszó munkák között.

Konklúzió

Ahogy az a fenti listából is látszik, számos munkalehetőség közül választhatsz, ha az online kaszinóiparban szeretnél elhelyezkedni. Minél magasabb végzettséggel és szakértelemmel rendelkezel, annál nagyobb esélyed van komoly sikereket elérni ebben az irtózatos tempóban fejlődő iparágban. Még ha nem is rendelkezel az állás betöltéséhez előírt végzettséggel vagy tapasztalattal, akkor is érdemes lehet jelentkezned az adott állásra, hiszen nagyon sokszor ezek a cégek hajlandóak nagy összegeket áldozni az alkalmazottak képzésére.

  •  
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
"Szellemállásoktól" hemzsegnek az állásportálok - de mi értelme a kamu álláshirdetéseknek?

A munkáltatók olyan látszólag nyitott pozíciókat hirdetnek meg az állásportálokon vagy börzéken, amelyeket soha nem is akartak betölteni. Mi... Teljes cikk

Így áll a munkaerőpiac 2024-ben: hány jelentkezést nyújt be egy átlagos álláskereső?

A jelentkezők többsége legalább kettő, de maximum öt helyre adja be egyszerre az önéletrajzát – többek között ez derült ki az 55. Műegyetemi... Teljes cikk

Égető dilemma: honnan lesz 300 ezer új munkavállaló Magyarországon?

Ambiciózus célt tűzött ki maga elé a kormány: 2030-ra 85%-ra szeretnék emelni a magyarországi foglalkoztatottsági rátát. Ehhez főleg a 15-29 éves... Teljes cikk