kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Figyelemreméltó a méteráru webshop termékpalettája

A ruházati és textil méteráru webshop széles spektrumát kínálja a minőségi anyagoknak, így vásárlóként itt egészen biztosan megtaláljuk az álmaink szövetét. Gazdag felhozatal, magas színvonalat képviselő minőség, baráti árak és gyors házhozszállítás - igen, ez a Piramis Függöny és Lakástextil webáruház.


A jó hír pedig az, hogy a szóban forgó internetes platform esetében itt még nem értünk a végére a pozitív jellemzők felsorolásának. Nos, textilvásárlásnál gyakorta megesik velünk, hogy bár azonnal beleszeretünk a kínált szövetbe, a megrendelésünket mégsem adjuk le, hiszen az adott bolt minimális mennyiséghez köti a vásárlást. Abban az esetben például, ha abroszhoz vagy kisebb terítőkhöz keresünk anyagot, érthető, hogy nem kívánunk 10-15 métert rendelni a kiszemelt textilből, hiszen így annak nagy része felhasználatlan marad.

A Piramis méteráru webshop esetében ettől a roppant bosszantó jelenségtől nem kell tartanunk, hiszen a profi gárda nem köti meg a kezünket, a pompás termékpaletta elemei között szabadon válogathatunk, korlátok nélkül vásárolhatunk. Tüll anyag vagy strapabíró bútorszövet? Függöny varrásához alkalmas textil vagy rugalmas ruházati anyag? A méteráru webshop kínálata szemet gyönyörködtetően változatos ajánlatokkal vár minden kedves érdeklődőt.

A 2021-es év nagy visszatérője, a falvédő


A méret tehát minden esetben egyénileg személyre szabható, természetesen a falvédő textil vonatkozásában is. A falvédő, e bájos lakásdekorációs kiegészítő, most újra a reneszánszát éli. A nagymamáink idejében nagy népszerűségnek örvendő, rendszerint az ágy melletti falfelületen lévő szövet egyszerre tölt be esztétikai és praktikai szerepet.

Esztétikus, hiszen egyedi dizájnjával feldobja a miliőt, és még a legpuritánabb szobabelsőt is érdekessé teszi. Emellett a praktikusságát sem kérdőjelezhetjük meg, hiszen óvja a falat az esetleges szennyeződésektől, illetve a falon keresztül besugárzó hidegtől. A Piramis webshop felhozatalában színes skálát jár be a falvédő kínálat is, hiszen az egyszerűbb szegéssel ellátott egységektől kezdve egészen az exkluzívabb, bélelt modellekig mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet.

Az utóbbi típus beszerzése és alkalmazása kifejezetten azoknak ajánlott, akik kisgyermekek ágya mellé tervezik felhelyezni a falvédőt, hiszen komfortos melegével nem kell attól tartanunk, hogy a kicsi esetleg megfázik alvás közben. Az, hogy a falvédők anyagminőségüket tekintve változatosak, vitathatatlan, ám természetesen a dizájn tekintetében is sokszínű képet prezentálnak.
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek