Megjelent: 2 éve

Még pályázhat „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018” címre!

Az OFA Nonprofit Kft. immáron harmadik éve vállalkozott arra, „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázat kiírásával, hogy megismerje és elismerje azokat a HR jó gyakorlatokat, eszközöket, amelynek közvetlen kedvezményezettje a munkavállaló. A pályázat, valamint a hozzá kapcsolódó díjátadó és szakmai konferencia célja egy aktív, felelős szemléletű munkáltatói közösség kialakításának első lépése.

Tavaly 63 cég- számos ismert multinacionális és számos kreatív kis- és középvállalkozás - mindösszesen 76 pályázattal tisztelte meg a kezdeményezést. (A felelős foglalkoztatókat és jó gyakorlataikat összegyűjtő tavalyi kiadványunkat itt tekintheti meg. )

A pályázók visszajelzése alapján is, a független szakmai zsűri garancia arra, hogy a díj ne csak egy elismerés, hanem valódi megmérettetés legyen. A pályázat lehetőséget ad a HR folyamatainak önértékelésre és a visszajelzésre, mindemellett a vonzó munkáltatói imázs kialakítását és megtartását is támogathatja.

A pályázat értéke nem a jó gyakorlatokra fordított összeg nagyságától függ. A benyújtott anyagokban nemcsak nagy költségvetésű és volumenű programok leírását várjuk, hanem bármely szervezet lehetőségeihez, fejlődési útjához igazodó HR eszközeinek, jó gyakorlatainak bemutatását. Idén kiemelt cél a KKV szektor bevonása, ösztönzése is.

Bátorítjuk azokat a tanulószervezeteket is, akik még csak a kezdeti lépéseket tették meg felelős foglalkoztatás területén. Számukra a pályázat és a konferencia visszajelzésre és szakmai támogatásra teremt platformot.
Szervezeti méret szerint mindenki saját versenytársi környezetében mérettetheti meg magát, különböző kategóriákban, valamint Képzési és Restart-Up Különdíjra is pályázhat.

Összegezve, miért is éri meg pályázni?

  • A kategória győztesek viselhetik „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018” címet és logót, ami a munkáltatói márka építésének eszköze is lehet,

  • Lehetőség médiamegjelenésre, felelős foglalkoztatói jó gyakorlatok publikálására,

  • A pályázat benyújtása részvételt biztosít „Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű szakmai konferenciára, ahol HR szakemberek osztják meg gondolataikat, mutatják be a jelenlegi trendeket és a területben rejlő lehetőségeket, előadások, beszélgetések során,

  • Lehetőség egy aktív, támogató szakmai közösséghez való tartozásra,

  • A pályázat írása segítheti folyamataink, eredményeink önértékelését, újratervezését,

  • A bíráló független szakmai zsűri összetétele garancia a pályázat szakmaiságára,

  • Az erős foglalkoztatói mezőnyben való megmérettetés és a pályázat megírása segít a további fejlődésben.

A pályázaton való részvétel ingyenes!

Pályázati benyújtási határidő: 2018. október 10.

Még nem késő megírni! A pályázati folyamat egyszerű és átlátható, minimális adminisztrációs teherrel.

Ingyenes pályázati tanácsadásért és a részletekért keresse az OFA Nonprofit Kft. munkatársait a felhívásban feltüntetett elérhetőségek valamelyikén!

Amennyiben a pályázat felkeltette érdeklődését az OFA Nonprofit Kft. felhívását itt érheti el. Legyen az Ön cége „Az Év Felelős Foglalkoztatója” 2018-ban!


„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018" elnevezésű pályázat, a GINOP 5.3.6.-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekt keretében valósul meg.  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter