kapubanner for mobile
Megjelent: 8 éve

Milyen tokot válasszak egy Xperia XZ 2-es telefonra?

Telefontokot választani nem könnyű, legyen szó bármilyen telefonról. Hiszen egyrészt védelmi funkciót is el kell látnia, másrészt pedig az önkifejezés valamilyen szintű eszköze. Éppen ezért sokaknak okoz gondot megtalálni az ideális telefontokot.

Az egyedi fényképes tok a befutó

Nekik találták ki az egyedi fényképes telefontok tervezését. Ilyenkor nincs más dolguk, mint kiválasztani a telefonjuk típusát, valamint azt, hogy milyen tokot szeretnének, és milyen képet tesznek rá. Így leírva roppant egyszerű, mégis sokaknak nagy fejtörést okoz. Hiszen választani kell egy valamit a sok közül, ami az ember személyiségét meghatározza.

Ezért érdemes egy kedvenc idézetet, filmrészletet, sportcsapat logóját, háziállat képét választani a telefontokra, mivel az valamilyen szinten állandó kedvenc marad.

Ha ajándékba szánjuk, akkor az egyik legnépszerűbb a családi fénykép, nagyszülőknek az unoká(k)ról, vagy akár a kis házi kedvencükről.

A már fent említett Xperia XZ2-es telefonokra elérhetőek a szilikon tokok, a merev hátlapok és a flipes bőrtok, már amennyiben tervezésben gondolkodunk. Mivel a gép ezekkel tud a legszebben dolgozni, ezért csak ez a háromféle tok a tervezhető. Ha ezekre megfelelő felbontású képet használunk, akkor tökéletes, a monitoron láthatott minőségű tokokat fogjuk kézhez kapni.

A megfelelő felbontás pedig a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb, ha FULL HD (1080p=1920X1080) képet használunk.

Nézelődés a termékkínálatban

Természetesen az a variáció is előfordulhat, hogy nem szeretnénk ennyire egyedi tokot választani. Ilyenkor érdemes körülnézni webáruházakban, a készleten lévő, már előre legyártott tokok között. Igaz, ezek nem teljesen egyediek, de épp olyan mutatósak, személyre szabottak és nem utolsósorban praktikusak is, mint az egyedi fényképes telefontokok.

Az XZ2 esetében a választék bővül az ütésálló tokokkal, valamint a különböző kiegészítőkkel:

  • edzett üvegfólia,
  • gyorstöltő adatkábel,
  • univerzális headset,
  • nanopad,
  • végül pedig műanyag kábelvédő figurák is.

Ezek mindegyike hasznos, hiszen egy jó tok és egy edzett üvegfólia tökéletes védelmet nyújt a telefonnak arra az esetre, ha mondjuk olyan helyre esik, hogy könnyen betörhet a kijelzője.

A gyorstöltő adatkábellel rengeteg időt spórolhatunk a töltés tekintetében, míg egy univerzális headset bármely telefonhoz használható. A nanopadnak a kocsiban vehetjük nagy hasznát, hiszen minden felületen tökéletesen megtapad, míg a kábelvédő figurák aranyosak, és megóvják a kábelt a lehetséges törésektől.
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek