Megjelent: 4 éve

Milyen tokot válasszak egy Xperia XZ 2-es telefonra?

Telefontokot választani nem könnyű, legyen szó bármilyen telefonról. Hiszen egyrészt védelmi funkciót is el kell látnia, másrészt pedig az önkifejezés valamilyen szintű eszköze. Éppen ezért sokaknak okoz gondot megtalálni az ideális telefontokot.

Az egyedi fényképes tok a befutó

Nekik találták ki az egyedi fényképes telefontok tervezését. Ilyenkor nincs más dolguk, mint kiválasztani a telefonjuk típusát, valamint azt, hogy milyen tokot szeretnének, és milyen képet tesznek rá. Így leírva roppant egyszerű, mégis sokaknak nagy fejtörést okoz. Hiszen választani kell egy valamit a sok közül, ami az ember személyiségét meghatározza.

Ezért érdemes egy kedvenc idézetet, filmrészletet, sportcsapat logóját, háziállat képét választani a telefontokra, mivel az valamilyen szinten állandó kedvenc marad.

Ha ajándékba szánjuk, akkor az egyik legnépszerűbb a családi fénykép, nagyszülőknek az unoká(k)ról, vagy akár a kis házi kedvencükről.

A már fent említett Xperia XZ2-es telefonokra elérhetőek a szilikon tokok, a merev hátlapok és a flipes bőrtok, már amennyiben tervezésben gondolkodunk. Mivel a gép ezekkel tud a legszebben dolgozni, ezért csak ez a háromféle tok a tervezhető. Ha ezekre megfelelő felbontású képet használunk, akkor tökéletes, a monitoron láthatott minőségű tokokat fogjuk kézhez kapni.

A megfelelő felbontás pedig a HD (720p=1280X720) vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb, ha FULL HD (1080p=1920X1080) képet használunk.

Nézelődés a termékkínálatban

Természetesen az a variáció is előfordulhat, hogy nem szeretnénk ennyire egyedi tokot választani. Ilyenkor érdemes körülnézni webáruházakban, a készleten lévő, már előre legyártott tokok között. Igaz, ezek nem teljesen egyediek, de épp olyan mutatósak, személyre szabottak és nem utolsósorban praktikusak is, mint az egyedi fényképes telefontokok.

Az XZ2 esetében a választék bővül az ütésálló tokokkal, valamint a különböző kiegészítőkkel:

  • edzett üvegfólia,
  • gyorstöltő adatkábel,
  • univerzális headset,
  • nanopad,
  • végül pedig műanyag kábelvédő figurák is.

Ezek mindegyike hasznos, hiszen egy jó tok és egy edzett üvegfólia tökéletes védelmet nyújt a telefonnak arra az esetre, ha mondjuk olyan helyre esik, hogy könnyen betörhet a kijelzője.

A gyorstöltő adatkábellel rengeteg időt spórolhatunk a töltés tekintetében, míg egy univerzális headset bármely telefonhoz használható. A nanopadnak a kocsiban vehetjük nagy hasznát, hiszen minden felületen tökéletesen megtapad, míg a kábelvédő figurák aranyosak, és megóvják a kábelt a lehetséges törésektől.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Munkahelyi laptop beszerzés? Milyen szempontokat érdemes igénybe venni?

Ma már a legtöbb munkahely akkor is laptopot használ, ha lenne hely az asztali számítógépek elhelyezésére. A hordozható gépek kevesebb helyet... Teljes cikk

Donald Trump harmadik negyedévi fizetését eladományozta

Donald Trump amerikai elnök harmadik negyedévi elnöki fizetését az opiát tartalmú szerek elleni küzdelemre adományozta - közölte a Fehér Ház egyik... Teljes cikk

Hogyan érvényesülnek a pályán az LMBTQ orvosok?

Az abcug.hu cikke szerint az LMBTQ orvoshallgatóknál gyakoribb a pályaelhagyás és a lemorzsolódás. Teljes cikk