Megjelent: 4 éve

Minden eddiginél egyszerűbben találhatjuk meg az ideális munkatársat

Az emberek négyötöde nem bízik az álláshirdetésekben és a hirdető vállalatokban, így különösen fontos, hogy milyen üzenetet közvetítünk az első „találkozás” alkalmával. A Dreamjo.bs munkahelyszerelem-közvetítő célja, hogy segítsék a szerethető vállalatok és az ideális munkatársak egymásra találását az által, hogy egy olyan felületet biztosítanak, ahol a vállalatok őszintén bemutathatják, milyenek is valójában. A weboldalon őszintén bemutathatjuk szervezetünket leendő kollégáinknak, mindezt pedig egy megújult adminisztrációs felület segítségével a többi állásportál lehetőségeinél egyszerűbben tehetjük meg.

A Dreamjo.bs és az NRC Marketingkutató Zrt. közös felméréséből kiderült, hogy az álláskeresők több mint 80 százaléka kétségbe vonja az álláshirdetések hitelességét. A munkáltatói márka sikerének viszont szerves része az álláshirdetés is: ha az érdeklődő nem tud meg számára érdekes részleteket a vállalatról, kisebb eséllyel adja le önéletrajzát, ha pedig mégis megteszi, valótlan elvárásokkal érkezhet meg az interjúra. A Dreamjo.bs ezt a jelenséget szeretné kiküszöbölni egy hatékony megoldással: a vállalatok a weboldalon létrehozhatják és folyamatosan alakíthatják profiljukat és állásajánlataikat, amin keresztül a potenciális munkavállalók megismerhetik, hogy valójában milyenek is a hétköznapok a cégnél.

Az oldal fejlesztői gőzerővel dolgoznak azon, hogy a cégek minél többet mutathassanak meg magukból a szerethető vállalatok: az adminisztrációs felület a napokban újult meg. Az oldalon megjelenő vállalatok ezáltal sokkal könnyebben kapcsolatba léphetnek a jelentkezőkkel anélkül, hogy külön adatbázist kellene vezetniük, vagy tömeges emaileket küldenének. A felületen megjelenik a jelentkező minden megadott adata, önéletrajza, és - ha megadta - LinkedIn profilja is. A kiválasztásért felelős munkatárs feladata mindössze annyi, hogy jelezze, hol tart a kiválasztási folyamat. Ezáltal lehetősége lesz arra, hogy az eddigieknél gyorsabban felvegye a kapcsolatot a jelentkezővel. Az álláskeresők pedig pozitív élménnyel gazdagodnak, és abban az esetben is nagyobb eséllyel ajánlják a vállalatot ismerőseiknek, ha végül nem őket választják.

Nem mindegy ugyanis, hogy miként jelzünk vissza azoknak, akiket a kiválasztás során visszautasítunk - ha egyáltalán visszajelzünk nekik. A munkáltatói márkánk nem csak a kommunikációs szakemberek és az alkalmazottak befolyásolják. Mindenki, aki valaha kapcsolatba került egy vállalkozással, beszél róla, megosztja tapasztalatait ismerőseivel.

A Dreamjo.bs-on tehát minden eszköz adott ahhoz, hogy tovább építsük munkáltatói márkánkat - ráadásul ingyenesen. A bemutatkozó leírások, videók és idézetek által hűen mutathatjuk be a szervezetet, az adminfelületnek hála pedig egyszerűbben követhetjük a jelentkezési folyamatot. Profilunk és álláshirdetéseink teljesítményét egy bármikor lekérhető statisztika segítségével ellenőrizhetjük.

Itt az idő, hogy minden vállalat álommunkahellyé váljon!
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter