Megjelent: 4 éve

Otthonit eszünk a munkahelyen

A többség otthonról visz meleg ételt a munkahelyére. Meglepően sokan pedig egyáltalán nem esznek, ez derült ki olvasói felmérésünkből.

A válaszadók 46%-a viszi otthonról az ennivalót, amit a munkahelyén elfogyaszt. A többiek vagy rendelnek - alkalmanként vagy rendszeresen -vagy a munkahely környékén oldják meg az étkezést, körülbelül 21%. Valamivel több mint 14%-nak van a munkahelyén étkezde, míg érdekes módon közel 18% nem étkezik a munkahelyén. Utóbbi, ha teljes munkaidőt feltételezünk valószínűleg nem túlzottan egészséges szokás.

  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
9 egyszerű tipp a környezetbarát irodáért

Néhány egyszerű és jelentős anyagi befektetést sem igénylő lépéssel környezetkímélőbbé tehető az irodai működés. Egy kis odafigyeléssel a... Teljes cikk

6 módszer a munkahelyi légkör javítására

Sok mindenen múlik a munkahelyi légkör, hangulat. Nyár végén különösen fontos a munkavállalók visszaállásának segítése és felkészítése az... Teljes cikk

10 tipp diákmunkásoknak

Az országos statisztikák szerint tavaly körülbelül 300 ezer 15 és 24 év között fiatal dolgozott nyáron. A Prohuman egy infografikában foglalta... Teljes cikk