Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Szálloda, rendezvény- és konferencia helyszín Budapesthez közel, stresszmentes környezetben

Otthont adunk élete legfontosabb eseményeinek és döntéseinek! A gyönyörű természeti környezetben fekvő Prónay-kastély a fővároshoz közel, a mindössze 50 km-re fekvő Alsópetény főutcájában található, 2 hektáros ősfás parkkal körülvéve. A nógrádi nemesi kúriák sorában az alsópetényi kastély sorsa nem a pusztulás, hanem a stílusos megújulás lett. 

A kastély fénykorának hangulatát idéző 19. századi Nagykastély elegáns termei és terei, a dísztóra és kastélyparkra nyíló szalonja esküvők, üzleti rendezvények, tréningek és workshopok illetve családi és baráti összejövetelek ideális helyszíne. Két éve készült el a közel 300 nm-es, minden igényt kielégítő, beépített hang és fénytechnikával rendelkező és közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozó új konferencia- és rendezvénytermünk, amelynek teljes befogadó képessége széksoros elrendezés esetén 200 fő, körasztalos ültetéssel max. 160 fő. Az épületben saját konyha és hűtőkamra is helyet kapott, a teremhez kapcsolódó szerviztér biztosítja a tökéletes kiszolgálást és profi cateringet.

A kastély épületeiben 24 db 4 csillagos minősítésű, modern stílusú, kétágyas szoba található, jól felszerelt saját fürdőszobával, ingyenes Wifi elérhetőséggel. A többi épületrésztől különálló Kiskastélyban három külön bejáratú, nagy alapterületű, korhűen berendezett lakosztály található, amelyek reprezentatív szálláshelyként működnek. A domboldal lejtőjébe rejtett Fürdőház szolgáltatásai - úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin, sókamra - igazi felüdülést, wellness élményt nyújtanak a rendezvények résztvevőinek. 

A kastélyban a rendezvények résztvevőit és csoportokat fogadunk, akiknek tartózkodásuk alatt kizárólagos használatot biztosítunk.
A segítőkész és rugalmas személyzet csak egy cég igényeire és kéréseire tud figyelni, jelentősen hozzájárulva céges rendezvénye sikeréhez.
Elérhetőségek: sales@pronaykastely.hu, www.pronaykastely.hu, Telefon: 20 624 0619

2015 őszén nyitotta meg kapuit a Prónay-kastély parkjában épült modern szemészeti lézerközpont, amely a világ élvonalát képviselő szemészeti vizsgáló eszközökkel és a legprecízebb lézerberendezésekkel van felszerelve. Az új fejlesztésünknek köszönhetően a tökéletes látás élményét tapasztalhatják meg a Prónay-kastély Szemészeti Lézerközpont páciensei a varázslatosan szép, nyugalmat árasztó, igényes környezetben! Elérhető vizsgálatok és kezelések a szemészeti központban: szemüveg vagy kontaktlencse helyett lézeres látásjavító kezelések, olvasószemüveg-lézerkezelés vagy látásjavító lencseműtét, szürkehályog műtétek, zöldhályog kezelés lézerrel, teljes körű szemészeti kivizsgálás.

Elérhetőségek: info@pronayklinika.hu , www.pronayklinika.hu, Telefon:  (+36) 35 200 400
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Munkaidőkezelés? Mutatjuk a lehetőségeket! Az Excel betöltéstől a webes megoldásokig a PIRAMIS™-ban

Keressünk egy munkavállalói csoportot példaként, hogy segítségükkel szemléltethessük az összes rendelkezésre álló lehetőséget: legyenek ők a... Teljes cikk

A fizetés a legjobbnak tartott motiváló eszköz, de tényleg eredményes?

Összeültünk Pataki Zoltánnal, az euCSOPORT egyik alapítójával, hogy a munkaerőpiac mai helyzetéről beszélgessünk. A cégcsoport idén ünnepelte... Teljes cikk

Mire figyeljünk, ha értékesítőt keresünk?

Az értékesítők toborzása (sok más pozícióhoz hasonlóan) külön műfaj. Most összegyűjtöttük, milyen tényezők nehezítik az értékesítői... Teljes cikk