Megjelent: 2 hónapja

Tanulva lehet szót érteni szülővel, gyerekkel, főnökkel

Lesz egy nap, amikor a résztvevők azt gyakorolják, hogyan tudják egymást odafigyelve meghallgatni a váratlan helyzetekben, hogyan lehet könnyebben dönteni, jobban kérdezni és válaszolni, rögtönözni, hogy könnyebben szót értsenek a szüleikkel, a gyerekeikkel, a szomszédjukkal, a főnökükkel.

images

images

A Flow Alapítvány programjáról Kalmár Péter, a Street Training egyik megálmodója beszélt lapunknak: „A tréningen önzetlen, a tudásukat megosztani hajlandó emberek adnak át olyan ismeretet, tudást, tapasztalatot, amit a résztvevők azonnal alkalmazni tudnak, nemcsak üzleti témákban, hanem a személyes hatékonyság és a társas kapcsolatok erősítse érdekében”.

A Street Training egy napján (lehet, hogy) vadidegen emberek ülnek össze másfél órára a Városligetben, hogy ott közösen tanuljanak, amitől jobban tudnak majd például kommunikálni, vagy eredményesebben reagálnak a változásokra. A résztvevők gyakorolják, hogy a váratlan helyzetekben odafigyelve, nyitottan tudják egymást meghallgatni, könnyebben tudjanak dönteni, jobban tudjanak kérdezni és válaszolni, rögtönözni, hogy könnyebben szót értsenek a szüleikkel, a gyerekeikkel, a szomszédjukkal, a főnökükkel - foglalta össze Kalmár Péter szervezetfejlesztési tanácsadó, vezető tréner, a Flow Alapítvány kuratóriumának tagja.

Lehetőség van arra is, hogy minden regisztrált résztvevő ránézhessen arra, hogy voltaképp mi is motiválja őt, hogy milyen erősségekkel rendelkezik, és hogy milyen kompetenciákban, készségekben kellene a legtöbbet fejlődnie. Kitolják a Városligetbe a flipchart táblákat, felosztják a Királydomb alatti rétet, és a húsz-huszonöt mezőn párhuzamosan másfél órás minitréningeket tartanak.

Szó lesz önkifejezésről, testbeszédről, önismeretről, bizalomról, problémamegoldás-fejlesztésről, sokféle kommunikációs kérdésfelvetés, a családról mint erőforrásról és a munkahelyi nehézségekről és örömökről is. A programon nem lesz téma a politika, az üzlet és a marketing” - mondta Kalmár Péter.

A minitréningek szeptember 14-én délelőtt 10 órától kétóránként kezdődnek, összesen négy idősávban. A folyamatosan frissülő és bővülő program megtalálható a streettraining.hu honlapon. A programra regisztrálni kell, a részvétel díjmentes.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter