kapubanner for mobile
Megjelent: 6 éve

Van megoldás az online fizetésre WooCommerce webáruházakhoz

Egy webáruház megtervezése, kivitelezése és üzemeltetése kifejezetten kényes terület, ahol számtalan fontos feladat van, amit meg kell oldani a lehető leghatékonyabban. A webshop megjelenésétől, felépítésétől kezdve a termékek kezelésén át egészen a fizetésig, mindenre kell egy modern megoldás, utóbbira szerencsére már több alternatíva is létezik.

van megoldás az online fizetésre WooCommerce webáruházakhoz

Már egy hazai bővítménnyel megoldható: bemutatkozik az OTP SimplePay

Nem is csigázzuk tovább a kedélyeket: a SimplePay bővítmény WooCommerce webáruházhoz a legegyszerűbb, leghatékonyabb és legkedveltebb megoldás, ha online fizetésről van szó. A beüzemeléséhez ajánlott profik segítségét kérni, például a Bitron tud segíteni a témában.

Természetesen jogosan felmerül a kérdés, hogy miért éppen a SimplePay a legjobb választás, erre négy fő indokot is találhatunk.

  1. Itthon mindenki ismeri és nemzetközileg is megállja a helyét. A hazai vásárlók körében már kialakult egy bizonyos szintű bizalom, senki nem tart attól, hogy ha a SimplePay-t használja, akkor eltűnik a pénze. Ez egy fontos érv, mert a mai napig sokan nem mernek azért online fizetni bankkártyával, mert félnek, hogy visszaélnek az adataikkal és anyagilag is megkárosítják őket.
  2. Megbízható és stabil, ami nagyon fontos az online fizetés esetében, mivel teljesen változó az, hogy az emberek mikor jutnak el a döntésig, hogy ideje megvásárolni az adott terméket. 24/7 stabilan teljesítenek minden egyes tranzakciót.
  3. Maga a használat: konkrétan az egész fizetés megtörténhet másodpercek alatt. Mind telefonon, mind számítógépen is egyszerű az adatok kitöltése, egy regisztrációval pedig még rövidebb lehet még az alapból könnyű folyamat is.
  4. Ez inkább a webáruházak számára fontos, ugyanis minden egyes tranzakciót követni lehet, könnyen kezelhetőek a fizetések, nem kell hosszú perceket, órákat azzal tölteni, hogy egy adott vásárlást kikeressünk.

Miért érdemes a SimplePay for WooCommerce-t választani?

Természetesen nem csak az előbb említett négy érv szól mindemellett. Ha profikra bízzuk a bővítmény telepítését, akkor egy komplex szolgáltatással leszünk gazdagabbak. Ha problémánk adódik a használat során, egy ügyfélszolgálat fog a rendelkezésünkre állni. Élő előfizetés mellett minden egyes frissítés automatikusan telepítésre kerül, így garantáltan mindig naprakész lesz a rendszerünk.

Minden egyes jelenlegi, például a legfrissebb 3DS szabványnak is megfelel a bővítmény. A vásárlónak lehetősége lesz több pénznemben is fizetnie, például választhatja a forintot, eurót és az amerikai dollárt is.

Egy jó bővítmény a bevételre is jó hatással van

Ma már a legfontosabb elvárás az online bankkártyás vásárlásokkal kapcsolatban az, hogy minél gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb legyen. Ha nem ilyen megoldást választunk, sok termék fog a kosárban maradni, így bevételtől is elesünk. A SimplePay for WooCommerce választása esetén nem lesz ilyen problémánk.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek