Megjelent: 2 éve

5 év után magyar vezető kapott bizalmat az olasz vállalatnál

Az idei év elejétől magyar ügyvezetője van a világ egyik vezető fűtéstechnológia vállalatának, az Ariston Thermo-nak Magyarországon. Pavek Gábor személyében egy mérnök-közgazdász igazgatót kapott a vállalat, aki 2015-óta dolgozik az Aristonnál értékesítési vezetőként - írják sajtóközleményükben.

A korábban sales és country manager pozíciókban tevékenykedő szakember Grzegorz Wojcikot váltja az igazgatói székben, aki 5 év után távozik Budapestről. Wojcik Magyarország mellett Csehországért és Szlovákiáért felelt a régióban ahová Ukrajnából érkezett. Igazgatása utóbbi két évében a vállalat megduplázta hazai forgalmát. Nevéhez fűződik a távfelügyelettel ellátott kondenzációs kazánok, valamint a wifi rendszerű energiatakarékos, elektromos vízmelegítők bevezetése Magyarországon. A szakember az Ariston Thermo Group regionális igazgatójaként folytatja karrierjét, ahol Ukrajnáért, Közép-Kelet Európáért és a Balkán régióért felel.

Pavek Gábor szeretné tovább vinni a Grzegorz Wojcik által képviselt modern és energiatakarékos szemléletet Magyarországon. Véleménye szerint a jövő a termotechnológia mellett a zöld termékvonalban van, ahová a hőszivattyús megoldások, a megújulók, valamint a telefonos applikációval vezérelhető termékek találhatók. Mint elmondta, ehhez egy országos szervízhálózat áll az Ariston rendelkezésére a hét minden napján.

Pavek kiemelte, hogy az egyetemekkel való együttműködésüket is szeretnék tovább erősíteni és az ösztöndíj pályázatokon túl, további szakmai támogatást szeretnének nyújtani a hazai felsőoktatás számára.

Az új igazgató szeretné megtartani az Ariston Thermo vezető szerepét a kondenzációs falikazánok, valamint az elektromos vízmelegítők piacán, ahol évek óta a legjobb eladási mutatókat generálják. Mint mondta, ennek hátterében a kitűnő ár-érték arány, a költségtakarékosság és az olasz dizájn áll.

  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter