Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 7 éve

80 vezetői állást hirdetett meg a MOL

Minden idők legradikálisabb ártszervezését hajtja végre az összesen 31 ezer főt foglalkoztató Mol-csoport, amelynek részleteiről a Figyelőnek adott interjújában beszélt Hernádi Zsolt. Első körben 80 csoportszintű vezetőt keresnek.

Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató szerint a társaság menedzsmentjének tükröznie kell azt, hogy a Mol nemzetközi cégcsoport, ezért a külföldi menedzserek ma 2 százalékos arányát emelni szeretnék.

Első körben 80 vezetői állást hirdettek meg, a toborzó kampány július 24-től augusztus 5-ig kilenc országban fut. Hernádi szeretné, ha a 80 ember közel harmada külföldről csatlakozna a céghez. Az első szint, vagyis Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató és Molnár József vezérigazgató pozíciója nem változik, és helyén marad a 7 tagú ügyvezető testület is.

Az alattuk újonnan felálló - a jövőben 500 fős - központ irányítja majd az összes csoportszintű tevékenységet, de elsősorban a stratégiai döntéshozatalra és ellenőrzésre összpontosít. Az új szervezeti felállás október 1-jétől él, jövő január 1-jétől pedig már betöltött posztokkal, élesben is elindul az új vezetés.

Figyelő/origo.hu
Follow hrportal_hu on Twitter