Megjelent: 11 éve

A civil munkáért sokan akár egy évre is feladnák jelenlegi állásukat

Lezárult a Vodafone Magyarország Alapítvány "Többet érsz" programjának jelentkezési határideje. Az Alapítványhoz beérkezett 152 pályázat bizonyítja, hogy az emberek szívesen vállalnak aktív szerepet a társadalmi nehézségek kezelésében.

A Magyarországon idén először meghirdetett "Többet érsz" programra az ország különböző pontjairól küldtek pályázatokat, többségüket vidéki városokból és falvakból. A kiválasztott civil szervezetek között megtalálhatók a nagyobb és ismert szervezetek is, mint például az Amnesty International, a Bátor Tábor Alapítvány és a Hallatlan Alapítvány, de kisebb, helyi alapítványokhoz is szívesen mennének dolgozni a jelentkezők.

A pályázók közt 21 évestől 71 éves korig minden korosztály képviselteti magát, 65 százalékuk azonban a 20 és 30 évesek közül kerül ki. A programra jelentkezők kétharmada felsőfokú végzettséggel rendelkezik, emellett jelentős a felsőoktatási intézmények utolsó évfolyamán tanulók száma, akik már az egyetem befejezése előtt megfelelő tapasztalatszerzésnek tekintik az általuk választott civil szervezetnél eltölthető egy évet.

A "Többet érsz" program és a beérkező pályázatok bizonyítják a társadalom civil munka iránti nagyfokú nyitottságát, a jelentkezők kétharmada jelenlegi állását is szívesen szüneteltetné, ha a Vodafone alapítványának kuratóriuma végül őket választaná nyertesnek a sok pályázó közül.

A "Többet érsz" program a Vodafone alapítványok újszerű jótékonysági kezdeményezése, melynek értelmében a nyertesek - teljes munkaidőben - egy éven keresztül dolgozhatnak egy-egy általuk megjelölt magyarországi civil szervezetnél. A kiválasztott alapítványtól kapott fizetésüket és egyéb költségeiket ez idő alatt az Alapítvány biztosítja. A szerencsés pályázókat és pályázati programjukat 2008. szeptember első felében mutatja be a Vodafone Magyarország Alapítvány.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter