Megjelent: 13 éve

A Hajdúságban épít üzemet a Bonhoff

Még az idén új üzem és egy hozzá kapcsolódó logisztikai központ építésébe kezd a Hajdúságban a német Bonhoff Mechanik GmbH -erősítette meg a Napi Gazdaság információit Günter Bonhoff, a társaság egyik tulajdonosa.

A különböző ipari mérőműszerekhez, valamint víz- és gázkészülékekhez alkatrészeket előállító társaság a kézimunka-igényes termékek gyártását telepíti Magyarországra, várhatóan Debrecen közelébe. A beruházás első üteme 750-800 millió forintos beruházással indul, amelynek keretében összesen 2500 négyzetméter alapterületű gyártóbázist, valamint egy irodai szárnyat kívánnak felépíteni jövőre. Ehhez mintegy 50 dolgozót vesznek fel.

Úgy tervezik, hogy a hajdúsági üzemben különböző műanyag alkatrészeket is készítenek majd, s itt lesz a cég regionális elosztó központja is. Azért választották az ország keleti felét, mert a cég középtávú terveiben egy romániai elosztó központ, illetve később egy ottani gyártóbázis felépítése is szerepel.

Várhatóan 2010-ig egy újabb, ezer négyzetméteres csarnokot építenek majd, ezzel párhuzamosan kívánják növelni a dolgozók számát 80-90-re. A cég tulajdonosa szerint nem kizárt, hogy idővel további alkatrészek gyártását is Magyarországra hozzák - olvasható a Napi Gazdaságban.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter