Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

A kkv-k közel fele fejlesztene

images

A felmérés szerint informatikai fejlesztésében 1391 cég, a válaszadók 43 százaléka gondolkodik - derült ki az Összefogás a Tudatos Vállalkozókért elnevezésű országos kampány és kutatás eredményéből, amelyet a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. koordinált.

Ezzel legfőbb céljuk az, hogy az informatikai rendszerük kövesse az innovatív fejlesztéseket, amivel gyorsan és az igényeknek megfelelően tudják kiszolgálni az ügyfeleket.

A kutatási összefoglalóból az is kiderült, hogy rendkívüli mértékben megnövekedett az adatbiztonság iránti igény. A válaszadó cégvezetők harmada fejlesztené az ügyviteli, vállalatirányítási rendszert. A megfelelő, gyors döntések meghozatalához elengedhetetlenné vált, hogy a vezetők azonnal lehívható céges statisztikákat érjenek el.

A nagyobb vállalatok visszajelzéseiben kiemelt szerep jutott a környezettudatosságnak. Ők nagy gondot fordítanak az energiafelhasználására, a zöld nyomtatásra, és az irodaszer-beszerzések optimalizálására is – állapították meg a kutatás során.

A cég közleményében ismerteti: 3175 cégvezető válaszolt a reprezentatív kérdőíves felmérés során arra, hogy mennyire tudatosan hozzák meg a döntéseiket, és milyen fejlesztéseket terveznek a következő évben. A kutatás az 50 millió és 3 milliárd forint közötti árbevételű magyar cégeket vizsgálta.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter