Megjelent: 6 éve

A leggazdagabb huszonéves

Tíz éve indult e a Facebook, melynek köszönhetően Mark Zuckerberg a világtörténelem leggazdagabb huszonévese lett, írja a napi.hu.

A Facebook-alapító vagyonára több becslés is közszájon forog, de a legpesszimistább szerint is 19 milliárd dollárt tudott összeszedni 29 éves koráig, más számítások szerint pedig a 30 milliárdot közelíti.

A Forbes listájában alig találni 30 év alatti szereplőt, de a 40-en inneniek tábora is két kézen megszámolható. A listában szereplők átlagéletkora 60 körül mozog, noha az utóbbi években - éppen a dotcom, illetve sikeressé váló startup-cégeknek hála - elkezdett lefelé kúszni.

napi.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter