Megjelent: 6 éve

A leggazdagabb huszonéves

Tíz éve indult e a Facebook, melynek köszönhetően Mark Zuckerberg a világtörténelem leggazdagabb huszonévese lett, írja a napi.hu.

A Facebook-alapító vagyonára több becslés is közszájon forog, de a legpesszimistább szerint is 19 milliárd dollárt tudott összeszedni 29 éves koráig, más számítások szerint pedig a 30 milliárdot közelíti.

A Forbes listájában alig találni 30 év alatti szereplőt, de a 40-en inneniek tábora is két kézen megszámolható. A listában szereplők átlagéletkora 60 körül mozog, noha az utóbbi években - éppen a dotcom, illetve sikeressé váló startup-cégeknek hála - elkezdett lefelé kúszni.

napi.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter