Megjelent: 5 éve

A szakma Oscar-díjának versenyében az Expat Center

Az Expat Center Magyarországon szinte egyedülálló szolgáltatást végez: hazánkba betelepülő munkavállalók beilleszkedésében, lakáskeresésében, a mindennapi életük intézésében segít.

Bár ők éppen egy olyan területen dolgoznak, ahol a hálás külföldi szakemberektől folyamatosan visszajelzéseket kapnak munkájukat tekintve, azért fontos hogy ilyen visszacsatolások a szakma részéről is érkezzenek.

Korábban az Expat Centert az Expatriate Management kategóriájában került fel a legjobbak listájára, idén pedig a “best immigration provider of the year” kategóriában kerültek a jelöltek közé. Óriási elismerés nemzetközi terepen ilyen jól szerepelni – mondja Cziczárdi Györgyi, az Expat Center ügyvezetője, aki szerint ez a verseny a szakma Oscar-díja. A nemzetközi expat menedzsment fórum által Londonban létrehozott díj az EMEA-régió (Európa és Közép-Kelet Afrika), valamint Amerika és Ázsia legjobbjai között kerül kiosztásra.

A korábbi elismerést a cég széleskörű és egyedülálló szolgáltatásaiért kapta. Az idei jelölést az újonnan bevezetett EU Kék kártya ügyintézéssel kapcsolatban sikerült elnyerni: ugyanis az Expat Center volt az első cég, mely sikeresen elintézett egy kártyával kapcsolatos kérelmet. Cziczárdi Györgyi szerint az Expat Center más, hasonló területen tevékenykedő cégnél azért tud jobb lenni, mert náluk található a legszélesebb körű szolgáltatási paletta, ők nyújtanak szolgáltatásaikra 100 százalék garanciát és azt is elmondhatják magukról, hogy ügyfeleik igen elégedettek a nekik nyújtott szolgáltatásaikkal – ennyi a titok.

Fontos az ilyen jellegű elismerés, visszaigazolás, tudni azt hogy amiért dolgozunk azt mások is értékelik, észreveszik – mondja Cziczárdi Györgyi. Ezért örülnek neki olyannyira, hogy immár negyedszer kerültek be a legjobbak közé.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter