Megjelent: 16 éve

Általános tanácsadó céggé bővült a Telkes Tanácsadó Rt. - A finom részletektől a teljes megoldásokig

(Budapest, 2004. október 11.)
Tevékenységi körét fokozatosan bővítve általános tanácsadó céggé alakult át a korábban főként a fejvadászat és a HR-tanácsadás területén ismert Telkes Tanácsadó Rt. A cég HR- és klasszikus tanácsadói feladatok ellátása mellett kompetenciák, erőforrások és szakértők közvetítésével, projektek és projekt teamek hatékony szervezésével, illetve - részben külső partnerei bevonásával - úgynevezett növekedési tanácsadással is foglalkozik. A szolgáltatási kör bővülésére utal a cég új szlogenje - "A finom részletektől a teljes megoldásokig" -, illetve a megújult arculat (www.telkes.hu) is.

Az eredetileg vezetők kiválasztásával (fejvadászattal) foglalkozó cég néhány éve felvette tevékenységei közé a HR-tanácsadást, majd részvénytársasággá alakult. Idén mind a tevékenységi, mind a tulajdonosi körben újabb bővülés történt: a társaság jelenleg négy, az egyes üzletágakat irányító partner tulajdonában van. A hagyományos fejvadászat továbbra is fontos üzletág, de a társaság bevételének nagyobb részét ma már a HR-tanácsadási, a HR-informatikai, az általános tanácsadási és a növekedési tanácsadási projektek adják.

A társaság tevékenységének bővítése abból a felismerésből indult ki, hogy megbízóik gyakran ütköznek olyan erőforrás-korlátba, amelynek megoldására nem alkalmasak a klasszikus HR eszközei. A fejvadász múltnak (és jelennek), illetve a változatos hátterű tanácsadói és partneri körnek köszönhetően a Telkes Tanácsadó Rt. széles körű ismeretekkel rendelkezik a piacon elérhető szolgáltatásokról, szakemberekről, kompetenciákról. Így gyorsan és hatékonyan tud változatos összetételű projekt teamet szervezni, illetve gyakorlatilag bármilyen kompetenciával rendelkező szakértőt vagy céget találni.

"Természetesen minden területen arra törekszünk, hogy kizárólag minőségi referenciákkal rendelkező partnerekkel dolgozzunk, akiknek hosszú távú érdeke, hogy a Telkes Tanácsadó Rt. együttműködő partnereként a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsék feladataikat. Reményeink - és részben tapasztalataink - szerint a multinacionális hátterű cégek uralta magyarországi tanácsadói piacon komoly versenyelőnyt biztosíthat a Telkes Tanácsadó Rt. számára a helyi piac alapos ismerete, a nagyfokú rugalmasság és frissesség, illetve az apró részletekre is odafigyelő, mégis megfizethető árú szolgáltatás" - mondta Both Vilmos vezérigazgató.

Ha bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse fel a Telkes Tanácsadó Rt. megújult honlapját: www.telkes.hu), ahol a "Sajtószoba" menüpont alatt megtalálhatja a partnerek rövid életrajzát, interjú-időpontot egyeztethet, illetve letöltheti a cég új arculati elemeit. A honlap a szegedi Factory Creative Studio munkáját dicséri.

Kérdéseit közvetlenül Both Vilmos vezérigazgatónak is felteheti e-mailben (vboth@telkes.hu), illetve telefonon (20/953-4042).
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter