Megjelent: 15 éve

Általános tanácsadó céggé bővült a Telkes Tanácsadó Rt. - A finom részletektől a teljes megoldásokig

(Budapest, 2004. október 11.)
Tevékenységi körét fokozatosan bővítve általános tanácsadó céggé alakult át a korábban főként a fejvadászat és a HR-tanácsadás területén ismert Telkes Tanácsadó Rt. A cég HR- és klasszikus tanácsadói feladatok ellátása mellett kompetenciák, erőforrások és szakértők közvetítésével, projektek és projekt teamek hatékony szervezésével, illetve - részben külső partnerei bevonásával - úgynevezett növekedési tanácsadással is foglalkozik. A szolgáltatási kör bővülésére utal a cég új szlogenje - "A finom részletektől a teljes megoldásokig" -, illetve a megújult arculat (www.telkes.hu) is.

Az eredetileg vezetők kiválasztásával (fejvadászattal) foglalkozó cég néhány éve felvette tevékenységei közé a HR-tanácsadást, majd részvénytársasággá alakult. Idén mind a tevékenységi, mind a tulajdonosi körben újabb bővülés történt: a társaság jelenleg négy, az egyes üzletágakat irányító partner tulajdonában van. A hagyományos fejvadászat továbbra is fontos üzletág, de a társaság bevételének nagyobb részét ma már a HR-tanácsadási, a HR-informatikai, az általános tanácsadási és a növekedési tanácsadási projektek adják.

A társaság tevékenységének bővítése abból a felismerésből indult ki, hogy megbízóik gyakran ütköznek olyan erőforrás-korlátba, amelynek megoldására nem alkalmasak a klasszikus HR eszközei. A fejvadász múltnak (és jelennek), illetve a változatos hátterű tanácsadói és partneri körnek köszönhetően a Telkes Tanácsadó Rt. széles körű ismeretekkel rendelkezik a piacon elérhető szolgáltatásokról, szakemberekről, kompetenciákról. Így gyorsan és hatékonyan tud változatos összetételű projekt teamet szervezni, illetve gyakorlatilag bármilyen kompetenciával rendelkező szakértőt vagy céget találni.

"Természetesen minden területen arra törekszünk, hogy kizárólag minőségi referenciákkal rendelkező partnerekkel dolgozzunk, akiknek hosszú távú érdeke, hogy a Telkes Tanácsadó Rt. együttműködő partnereként a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsék feladataikat. Reményeink - és részben tapasztalataink - szerint a multinacionális hátterű cégek uralta magyarországi tanácsadói piacon komoly versenyelőnyt biztosíthat a Telkes Tanácsadó Rt. számára a helyi piac alapos ismerete, a nagyfokú rugalmasság és frissesség, illetve az apró részletekre is odafigyelő, mégis megfizethető árú szolgáltatás" - mondta Both Vilmos vezérigazgató.

Ha bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse fel a Telkes Tanácsadó Rt. megújult honlapját: www.telkes.hu), ahol a "Sajtószoba" menüpont alatt megtalálhatja a partnerek rövid életrajzát, interjú-időpontot egyeztethet, illetve letöltheti a cég új arculati elemeit. A honlap a szegedi Factory Creative Studio munkáját dicséri.

Kérdéseit közvetlenül Both Vilmos vezérigazgatónak is felteheti e-mailben (vboth@telkes.hu), illetve telefonon (20/953-4042).
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter