Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 15 éve

Általános tanácsadó céggé bővült a Telkes Tanácsadó Rt. - A finom részletektől a teljes megoldásokig

(Budapest, 2004. október 11.)
Tevékenységi körét fokozatosan bővítve általános tanácsadó céggé alakult át a korábban főként a fejvadászat és a HR-tanácsadás területén ismert Telkes Tanácsadó Rt. A cég HR- és klasszikus tanácsadói feladatok ellátása mellett kompetenciák, erőforrások és szakértők közvetítésével, projektek és projekt teamek hatékony szervezésével, illetve - részben külső partnerei bevonásával - úgynevezett növekedési tanácsadással is foglalkozik. A szolgáltatási kör bővülésére utal a cég új szlogenje - "A finom részletektől a teljes megoldásokig" -, illetve a megújult arculat (www.telkes.hu) is.

Az eredetileg vezetők kiválasztásával (fejvadászattal) foglalkozó cég néhány éve felvette tevékenységei közé a HR-tanácsadást, majd részvénytársasággá alakult. Idén mind a tevékenységi, mind a tulajdonosi körben újabb bővülés történt: a társaság jelenleg négy, az egyes üzletágakat irányító partner tulajdonában van. A hagyományos fejvadászat továbbra is fontos üzletág, de a társaság bevételének nagyobb részét ma már a HR-tanácsadási, a HR-informatikai, az általános tanácsadási és a növekedési tanácsadási projektek adják.

A társaság tevékenységének bővítése abból a felismerésből indult ki, hogy megbízóik gyakran ütköznek olyan erőforrás-korlátba, amelynek megoldására nem alkalmasak a klasszikus HR eszközei. A fejvadász múltnak (és jelennek), illetve a változatos hátterű tanácsadói és partneri körnek köszönhetően a Telkes Tanácsadó Rt. széles körű ismeretekkel rendelkezik a piacon elérhető szolgáltatásokról, szakemberekről, kompetenciákról. Így gyorsan és hatékonyan tud változatos összetételű projekt teamet szervezni, illetve gyakorlatilag bármilyen kompetenciával rendelkező szakértőt vagy céget találni.

"Természetesen minden területen arra törekszünk, hogy kizárólag minőségi referenciákkal rendelkező partnerekkel dolgozzunk, akiknek hosszú távú érdeke, hogy a Telkes Tanácsadó Rt. együttműködő partnereként a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsék feladataikat. Reményeink - és részben tapasztalataink - szerint a multinacionális hátterű cégek uralta magyarországi tanácsadói piacon komoly versenyelőnyt biztosíthat a Telkes Tanácsadó Rt. számára a helyi piac alapos ismerete, a nagyfokú rugalmasság és frissesség, illetve az apró részletekre is odafigyelő, mégis megfizethető árú szolgáltatás" - mondta Both Vilmos vezérigazgató.

Ha bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse fel a Telkes Tanácsadó Rt. megújult honlapját: www.telkes.hu), ahol a "Sajtószoba" menüpont alatt megtalálhatja a partnerek rövid életrajzát, interjú-időpontot egyeztethet, illetve letöltheti a cég új arculati elemeit. A honlap a szegedi Factory Creative Studio munkáját dicséri.

Kérdéseit közvetlenül Both Vilmos vezérigazgatónak is felteheti e-mailben (vboth@telkes.hu), illetve telefonon (20/953-4042).
Follow hrportal_hu on Twitter