Megjelent: 5 éve

Az átalakuló HR gyakorlatot méri fel a CEEIRT kutatása

A Közép- és Kelet-Európai Nemzetközi Kutatócsoport (CEEIRT) az átalakuló emberi erőforrás gyakorlatról, az emberi erőforrásokat érintő kihívásokról készít felmérést. A kutatásban részt vevők megkapják az összefoglalót.

A Közép- és Kelet-Európai Nemzetközi Kutatócsoport (CEEIRT) "Átalakuló emberi erőforrás gyakorlat külföldi vállalatok leányvállalatainál" címmel felmérést készít, amelynek célja, hogy megértsük mind a jelenlegi, mind a jövőben várható, az emberi erőforrásokat érintő kihívásokat, amelyeket az új, komplex és dinamikus környezet állít elénk.

A felmérést szakmailag a Joint Venture Szövetség (JVSZ) Emberi Erőforrás Munkabizottsága, a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) és az Országos Humánmenedzsment Egyesület (OHE) támogatja.

Minden iparágban működő szervezetet arra buzdítanak, különösen a Közép-és Kelet-Európai régióban elhelyezkedő nemzetközi vállalatokat, hogy vegyenek részt a kutatásban. A kutatást készítők a szervezet HR gyakorlatára leginkább rálátó munkatársakat arra kérik, hogy segítse munkájukat ebben a fejlődési folyamatban, amikor feltesszük a kérdést: mely emberi erőforrás tényezők lesznek a legnagyobb hatással arra, hogy a szervezetek a jövőben is növekedjenek?

A kitöltők személyazonosságát és válaszaikat teljes mértékben anonim módon és bizalmasan kezelik. A kérdőív kitölthető elektronikus úton (Kérjük, kattintson ide vagy látogasson el a www.ceeirt-hrm.eu) vagy nyomtatott formában (Kérjük, töltse le a kérdőívet pdf formátumban angol vagy magyar nyelven és küldje vissza részükre scannelt formában kitöltve a következő e-mailcímre: info@ceeirt-hrm.eu).

A Közép- és Kelet-Európai Nemzetközi Kutatócsoport minden válaszadó számára megküldi a felmérés eredményei alapján készült kutatási összefoglalót.

A www.ceeirt-hrm.eu honlapról letöltheti a kutatási kérdőívet és a partnerlistát.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter