kapubanner for mobile
Megjelent: 3 éve

Country managerrel erősít a Codecool

Magyarországi country managerré nevezték ki Beöthy Miklóst a Codecool Programozóiskolánál.

A Codecool külföldi oktatóközpontjainál már bevált gyakorlat, hogy dedikált helyi vezető, úgy nevezett country manager kezében összpontosulnak az operatív feladatok.

A két magyarországi oktatási helyszín és a magyar közönségre specializált online kurzusok esetében eddig ez a szerep Boda Józsefre, a Codecool alapító-ügyvezetőjére hárult. Most azonban önálló country managert kap Magyarország is, így az ügyvezető a társaság stratégiai fejlesztési elképzeléseinek véghezvitelére koncentrálhat.

Beöthy Miklós, a Codecool új magyarországi country managere öt éve, a budapesti oktatóközpont létrehozásakor csatlakozott a Codecoolhoz. Feladata vezető mentorként a Nagymező utcai helyszínen folyó képzés kialakítása, stabil működtetése és fejlesztése volt. Mára mind a bérelt irodaterület, mind az egy időpontban kurzusokat végző tanulók tekintetében megtöbbszöröződött a budapesti központ kapacitása.
Beöthy Miklós, a Codecool új magyarországi country managere

Beöthy Miklós a Műszaki Egyetemen végzett mérnökinformatikusként, ezután fejlesztőként dolgozott a Pesti Estnél, később a Kirowskinál, majd pedig közel 9 éven át a Digital Natives csapatát erősítette.

A szakembert az egyedi projektek kidolgozása és a megbízókkal való közös munka mellett egyre jobban érdekelte a szakmai utánpótlás, a belső szervezeti kultúra fejlesztői hatékonyságra gyakorolt hatása, végső soron pedig az oktatás és a közös önképzés.
  • 2023.12.07IV. euChance KLUB Negyedik alkalommal és idén utoljára gyűlik össze az euChance Klub! Az izgalmas témák mellett értékeljük majd a Klub első évét is: sikerek és megoldásra váró feladatok számba vétele és a következő év tervezése.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek