Megjelent: 13 éve

Fiatal tehetségeket keres a Világbank

Fiatal diplomásoknak indít képzési programot a Világbank. 32 év alatti egyetemi végzettségűek és némi szakmai tapasztalattal rendelkezők jelentkezését várják július 15-ig - adja hírül a Világgazdaság.

A Young Professionals nevet viselő képzési program válogatására a legfeljebb 32 éves, megfelelő szakmai és tanulmányi háttérrel rendelkező, magukat a fejlesztés elkötelezettjeiként definiáló fiatalok jelentkezését várják.

A programba master- vagy azzal egyenértékű diplomával, megfelelő szintű angolnyelv-tudással, és közgazdaságtan, pénzügy, oktatás, egészségügy, társadalom-, mérnöki tudományok, várostervezés vagy természetierőforrás-menedzsment szakképzettség birtokában lehet jelentkezni.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter