Megjelent: 3 éve

Ha megkaptuk az európai uniós árakat, akkor kapjuk meg az európai uniós béreket is

Európai munkáért európai uniós munkabér megadását sürgette Vona Gábor Miskolcon, sajtótájékoztatón szerdán. A Jobbik elnöke azt mondta: a bérszínvonal emelése a Jobbiknak fontos, meghatározó, írja a hirado.hu.

images

Amennyiben a Jobbik 2018-ban megnyeri a választást, abban az esetben a kormány elsődleges feladata lesz a béremelés. Mint mondta, az alacsony bérszínvonal ”minden fizikai, anyagi nyomorunk a meghatározó forrása”. Véleménye szerint: az alacsony bérek miatt “menekülnek el" Magyarországról sokan, vagy Észak-Kelet Magyarországról a Dunántúlra, a kistelepülésekről a városokba.

Abból a bérből, amelyet a magyarok kapnak “minőségi, polgári középosztálybeli életet nem lehet élni Magyarországon” - szögezte le, hozzátéve: a magyar gazdaságpolitika sokszor azzal érvel, hogy az olcsó munkaerő vállalkozásokat csábít Magyarországra, holott a vállalkozásoknak nemcsak olcsó munkaerőre van szükségük, hanem megfelelő vásárlóerővel rendelkező piacra is.

Ha megkaptuk az európai uniós árakat, akkor követelni kell az európai uniós béreket is - szögezte le.

hirado.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter