Megjelent: 3 éve

Hogyan motiváljuk magunkat a munkahelyen?

Bizonyos idő elteltével már nem ugyanolyan lelkesedéssel megyünk be dolgozni? Már kissé rutinból tesszük a dolgunkat? Tehetünk azért, hogy javítsunk a motiváción, írja a Profession.hu.

Legjobb, ha olyan emberekkel veszi magát körül, akik nem lehúzzák a motivációt, hanem pozitív hozzáállásukkal, lelkesedésükkel inkább növelik.

Meg kell teremteni az egyensúlyt a munka és a pihenés között. Lehetőleg minél aktívabb legyen a pihenés, ami feltölt, és energiát ad a munkához is.

Érdemes továbbképződni, tanulni a területről, ahol dolgozik, mert így új lehetőségek nyílhatnak meg a munka terén is, ami frissít. Ahogy az is változatosságot jelenthet, ha segít másoknak, esetleg mentorálja a munkatársát.

Gondolkozzon el, hogy miért ment eredetileg a munkahelyére dolgozni, milyen volt, amikor megkapta az állást, miért örült neki? Ez is segíthet egy kicsit visszanyerni az eredeti lelkesedést.

Profession.hu
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter