Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 4 éve

Kiderült, kik az Év Dolgozói Szombathelyen

A TDK csoporthoz tartozó EPCOS 14 munkatársát tüntette ki az "Év dolgozója 2014" címmel 2015. február 26-án. A kiemelkedő teljesítményt ismerték el - olvasható a cég sajtóanyagában.

Ebéd a pécsi húsüzemben (forrás hdsz.hu)
A folyamatosan bővülő szombathelyi EPCOS jelenlegi mintegy 1900 fős létszámával Európában a legnagyobb TDK telephelynek számít, így az Év Dolgozója elismerés is évről-évre nagyobb jelentőséggel bír. A kitüntető címmel a vállalat legmegbízhatóbb, illetve a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó munkatársait ismeri el - írják sajtóanyagjukban.

2014-ben hét területen összesen 136 dolgozó nyerte el a Hónap Dolgozója címet. Közülük választották ki most a 14 legjobb munkatársat, akik átvehették az "Év Dolgozója 2014." díjat. Az értékelésnél az alkalmazottak tudása, innovatív hozzáállása, és munkavégzési gondossága állt az előtérben.

A kitüntetett munkatársak idén is a legkülönbözőbb munkaterületekről kerültek ki, a gyártási folyamatoktól egészen a kutatás-fejlesztési területig. - Számunkra kiemelten fontos, hogy dolgozóink szerves egységet, valódi csapatot alkossanak, és ezzel is segítsék egymás munkáját - hangsúlyozta a díjátadón Takács Balázs, az EPCOS ügyvezető igazgatója.

A szombathelyi EPCOS Kft. 10,5 milliárd forintos beruházást hajt végre annak érdekében, hogy központját európai szinten meghatározó autóelektronikai alkatrész fejlesztő- és gyártóközponttá fejlessze.
Follow hrportal_hu on Twitter

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár